Home ΛΑΡΝΑΚΑ Χριστουγεννιάτικο χωριό San-Ta-Lefkara – Πότε θα λειτουργήσει
Χριστουγεννιάτικο χωριό San-Ta-Lefkara – Πότε θα λειτουργήσει

Χριστουγεννιάτικο χωριό San-Ta-Lefkara – Πότε θα λειτουργήσει

Η επίσημη έναρξη του Χριστουγεννιάτικου χωριού SanTa Lefkara θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 24 Νοεμβρίου, στις 3:30 μ.μ. Σε μια μαγευτική ατμόσφαιρα, ο Άγιος Βασίλης, τα ξωτικά και οι παραμυθένιες φιγούρες θα υποδεχτούν τους επισκέπτες, ενώ οι μπάντες θα παίζουν ζωντανά, γεμίζοντας τον χώρο με γιορτινούς ήχους. Οι μαζορέτες και τα χορευτικά σχήματα θα ενθουσιάσουν το κοινό με εντυπωσιακές εμφανίσεις, προσθέτοντας κέφι και χρώμα στην εκδήλωση.

Το Χριστουγεννιάτικο χωριό SanTa Lefkara θα ζωντανέψει σαν παραμύθι, καθώς οι στενοί λιθόστρωτοι δρόμοι και τα παραδοσιακά σπίτια στα Λεύκαρα θα γεμίσουν με χρώματα, φωτάκια και ζεστή εορταστική ατμόσφαιρα. Το χωριό θα μετατραπεί σε ένα  τόπο γεμάτο μαγεία και γιορτινή ατμόσφαιρα.

Οι μουσικές μπάντες και οι καλλιτέχνες του δρόμου θα φέρουν ζωντάνια και μαγεία στο χωριό, δίνοντας στους επισκέπτες την αίσθηση ότι βρίσκονται σε ένα ζωντανό παραμύθι, γεμάτο χαμόγελα, αρώματα και γεύσεις.

 

 

Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε βιωματικά  εργαστήρια, δραστηριότητες γαστρονομίας και χειροτεχνιών. Θα υπάρχουν σημεία φωτογράφισης, διακοσμημένα με χριστουγεννιάτικα στολίδια, φωτάκια και δέντρα, όπου οι επισκέπτες μπορούν να αποτυπώσουν τις μαγικές στιγμές τους στο χωριό.

Στο Χριστουγεννιάτικο χωριό SanTa Lefkara, η θαλπωρή και η μαγεία των Χριστουγέννων  θα ξεχειλίζουν σε κάθε γωνιά. Οι παραμυθένιες φιγούρες, ντυμένες με εορταστικά κοστούμια, θα περιφέρονται στον χώρο, φέρνοντας τη χαρά και τη ζεστασιά των γιορτών στους επισκέπτες. Από ξωτικά και νεράιδες μέχρι τον Άγιο Βασίλη και τους βοηθούς του, κάθε φιγούρα θα ενισχύει την αίσθηση ότι ζούμε σε έναν φανταστικό κόσμο γεμάτο θαλπωρή.

Η ζεστή ατμόσφαιρα του χωριού θα ενισχύεται από στολισμένα δέντρα, φωτεινά αστέρια και παραδοσιακά χριστουγεννιάτικα στολίδια, που θα δημιουργούν ένα περιβάλλον όπου μικροί και μεγάλοι θα μπορούν να απολαύσουν τη μαγεία των Χριστουγέννων. Εδώ, κάθε στιγμή θα μοιάζει να βγαίνει από ένα χριστουγεννιάτικο παραμύθι, προσκαλώντας όλους να γίνουν μέρος του και να νιώσουν την αυθεντική χαρά των γιορτών.

Η φιλοξενία και η ζεστή ατμόσφαιρα του Χριστουγεννιάτικου χωριού SanTa Lefkara θα κάνουν κάθε επισκέπτη να νιώσει σαν στο σπίτι του. Με παραδοσιακή κυπριακή φιλοξενία, το χωριό θα προσφέρει μια μοναδική αίσθηση θαλπωρής, όπου μικροί και μεγάλοι γίνονται μέλος μιας μεγάλης εορταστικής οικογένειας.

Σας περιμένουμε να περάσουμε όλοι μαζί ξεχωριστές στιγμές  στο πνεύμα των Χριστουγέννων.

Ακολουθείστε μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης Facebook και Instagram για να ενημερώνεστε για όλες τις εξελίξεις.

Το Χριστουγεννιάτικο χωριό SanTa Lefkara επιχορηγείται από το Υφυπουργείο Τουρισμού.

Send this to a friend