Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΥΠΡΟΣ Αυτούς ψάχνουν για την επίθεση σε ντιλεβεράδες στη Λεμεσό (φώτο)
Αυτούς ψάχνουν για την επίθεση σε ντιλεβεράδες στη Λεμεσό (φώτο)

Αυτούς ψάχνουν για την επίθεση σε ντιλεβεράδες στη Λεμεσό (φώτο)

Φωτογραφίες αναζητούμενων προσώπων για τις επιθέσεις κατά ντελιβεράδων στη Λεμεσό έδωσε στη δημοσιότητα η Αστυνομία. 

Συγκεκριμένα,  ζητά πληροφορίες, που μπορούν να βοηθήσουν στην αναγνώριση ή τον εντοπισμό των προσώπων που απεικονίζονται στις σχετικές φωτογραφίες, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση που αφορά τα αδικήματα της 1.Συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, 2. Ληστείας, 3. Κακόβουλης ζημιάς και 4. Του Περί Καταπολέμησης Ορισμένων Μορφών και Εκδηλώσεων Ρατσισμού και Ξενοφοβίας Νόμου, τα οποία διαπράχθηκαν στις 24/10/2024 στον Άγιο Αθανάσιο στη Λεμεσό.

 

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στην αναγνώριση ή τον εντοπισμό τους, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού στον αριθμό τηλεφώνου 25805057 ή τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

 

 

Υπενθυμίζεται ότι σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί στο Υπουργείο Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης με αντικείμενο το θέμα τις επιθέσεις κατά διανομέων φαγητού, ανακοίνωσε τη Δευτέρα ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης, Μάριος Χαρτσιώτης.

Σε δηλώσεις του στην Πάφο, όπου εκπροσώπησε την Κυβέρνηση τη Δευτέρα στις εκδηλώσεις για την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940, ο κ. Χαρτσιώτης ανέφερε πως το θέμα των επιθέσεων κατά των διανομέων φαγητού απασχολεί πάρα πολύ σοβαρά το Υπουργείο Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης.

Ο κ. Χαρτσιώτης σημείωσε πως πέραν από τη σύσκεψη που έγινε με τον Αστυνομικό Διευθυντή Λεμεσού και τους υπεύθυνους των εταιρειών διανομέων, θα υπάρξει σύσκεψη στο Υπουργείο Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως, στην παρουσία του Αρχηγού της Αστυνομίας και του Υπουργού Εργασίας. Η σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη.

Στόχος της σύσκεψης, τόνισε, είναι να εξεταστεί αυτό το θέμα το οποίο παρουσιάζει όντως έξαρση και ιδιαίτερη σοβαρότητα.

Send this to a friend