Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΥΠΡΟΣ Μάστιγα οι επιθέσεις κατά ντελιβεράδων, 3 κρούσματα μέσα σε μία εβδομάδα
Μάστιγα οι επιθέσεις κατά ντελιβεράδων, 3 κρούσματα μέσα σε μία εβδομάδα

Μάστιγα οι επιθέσεις κατά ντελιβεράδων, 3 κρούσματα μέσα σε μία εβδομάδα

Η Αστυνομική Διεύθυνση Λεμεσού συνεχίζει με εντατικούς ρυθμούς και στοχευμένες ενέργειες και επιχειρήσεις, τη διερεύνηση και εξιχνίαση των πρόσφατων υποθέσεων, ληστειών και αδικημάτων που αφορούν τον Νόμο περί της καταπολέμησης ορισμένων μορφών και εκδηλώσεων ρατσισμού και ξενοφοβίας, εναντίον αλλοδαπών ντελιβεράδων.

Την τελευταία εβδομάδα έχουν διαπραχθεί τρεις επιθέσεις και έχουν συλληφθεί για τις υποθέσεις αυτές 5 συνολικά ύποπτα πρόσωπα ηλικίας από 15 μέχρι 36 χρόνων.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από την ανακριτική ομάδα που έχει συσταθεί από την πρώτη στιγμή με την συνδρομή και άλλων Τμημάτων/ Υπηρεσιών.

 

 

Να υπενθυμίσουμε ότι μεγαλώνει ο «χορός» των συλλήψεων σε σχέση με την επίθεση σε 27χρονο διανομέα φαγητού την περασμένη Πέμπτη στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με ενημέρωση της Αστυνομίας στο πλαίσιο των ερευνών που διενεργούνται, προέκυψε μαρτυρία εναντίον 36χρονου Ελληνοκύπριου, ο οποίος συνελήφθη χθες το απόγευμα και τέθηκε υπό κράτηση.

Το πρωί μάλιστα οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού που εξέδωσε διάταγμα πενθήμερης κράτησής του, για διευκόλυνση των αστυνομικών ερευνών σε σχέση με την υπόθεση.

Υπενθυμίζεται ότι ο 27χρονος διανομέας δέχθηκε επίθεση από τέσσερα πρόσωπα στην περιοχή του Αγίου Αθανασίου, τα οποία άρχισαν να τον κλωτσούν μέχρι να πέσει στο έδαφος από τη μηχανή που οδηγούσε, και ακολούθως άρχισαν να τον κτυπούν σε διάφορα μέρη του σώσματος του με ρόπαλα.

Αφού κατάφερε να τους ξεφύγει και να μπει σε παρακείμενο περίπτερο. Οι  δράστες σύμφωνα με την καταγγελία του τον ακολούθησαν με τον έναν να μπαίνει στο περίπτερο και να συνεχίζει να τον κτυπά.

Μέλη του ΟΠΕ Λεμεσού που έσπευσαν στο σημείο εντόπισαν τρεις νεαρούς και συνελήφθησαν. Οι τρεις άνδρες ηλικίας 33 21 και 29 ετών οδηγήθηκαν ενώπιον δικαστηρίου το όποιο διέταξε την πενθήμερη κράτηση των δυο ενώ ο 21χρονος αφέθηκε ελεύθερος.

 

Send this to a friend