Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΥΠΡΟΣ Σε κοντινή απόσταση από το πατρικό του σπίτι «έσβησε» ο 22χρονος Κώστας
Σε κοντινή απόσταση από το πατρικό του σπίτι «έσβησε» ο 22χρονος Κώστας

Σε κοντινή απόσταση από το πατρικό του σπίτι «έσβησε» ο 22χρονος Κώστας

Άλλη μια ζωή έσβησε πρόωρα στην άσφαλτο. Ο 22χρονος Κώστας Δημητρίου έχασε τη ζωή του σε ένα τραγικό τροχαίο, αφήνοντας πίσω τους γονείς και τον δίδυμο αδερφό του. 

Το θανατηφόρο σημειώθηκε, την Παρασκευή στις 20:00 βράδυ, ενώ ο δόκιμος Αστυφύλακας οδηγούσε τη μοτοσικλέτα του στην οδό Αγίου Γενναδίου στον Αρχάγγελο, σε μικρή απόσταση από το πατρικό του. Σύμφωνα μάλιστα με μαρτυρίες ο νεαρός δε φορούσε κράνος.

Κάτω από συνθήκες οι οποίες διερευνώνται, έχασε τον έλεγχο, με αποτέλεσμα να εκτιναχθεί από αυτήν και να χτυπήσει στο πεζοδρόμιο. Ο 22χρονος διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

 

 

Βυθισμένοι στο πένθος οι φίλοι του άτυχου 22χρονου κάθονται στο σημείο όπου συνέβη το τραγικό δυστύχημα, προσπαθώντας με αυτό τον τρόπο να συνειδητοποιήσουν το τι ακριβώς έγινε, αποχαιρετώντας τον φίλο τους.

Δρόμος σκοτώστρα
Σύμφωνα πάντως με τους περίοικους πρόκειται για ένα δρόμο ιδιαίτερα επικίνδυνο ο οποίος στοίχισε τη ζωή σε πολλούς.

Αναστασία Βασιλείου-Κάτοικος περιοχής
Μένω τα τελευταία 40 χρόνια εδώ. Γίνονται δυστυχώς λόγω απότομης κούρβας πολύ συχνά ατυχήματα εδώ, έχουν χαθεί αρκετές ζωές, τα αυτοκίνητα όπως και οι μοτόρες τρέχουν με ιλιγγιώδη ταχύτητα και εμείς είμαστε διπλά προσεκτικοί την ώρα που βγαίνουμε από το δικό μας προσωπικό παρκινγκ.

Όπως εξηγεί, οι κάτοικοι της περιοχής τα τελευταία δυο χρόνια έχουν επανειλημμένα απευθυνθεί στις αρχές με γραπτές επιστολές, ζητώντας να ληφθούν μέτρα.

Η Αναστασία Βασιλείου, κάτοικος περιοχής ανέφερε ότι “πρέπει να βάλουν κάμερες είτε στρόγγυλο γυαλί για να μπορούν να βλέπουν και από τις δύο κατευθύνσεις, αλλά δυστυχώς δεν έχει γίνει μέχρι τώρα απολύτως τίποτα”.

Βαρύ πένθος
Η είδηση του θανάτου του 22χρονου βύθισε σε θλίψη την οικογένεια της Αστυνομίας.

Ο Θεμιστός Αρναούτης-Αρχηγός Αστυνομίας ανέφερε: “Εκ μέρους της αστυνομίας, είμαστε κι εμείς οικογένεια, εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια. Δυστυχώς ίσως να μη μάθουμε ποτέ τι όνειρα είχε ο Κώστας και ο κάθε Κώστας”.

Με αφορμή το θάνατο του Κώστα ο αρχηγός της αστυνομίας έστειλε προς όλους το δικό του μήνυμα

Ο Θεμιστός Αρναούτης-Αρχηγός Αστυνομίας σε δηλώσεις του είπε: “Προσέχετε. Να προσέχουμε όλοι μας. Είναι τραγικό. Σκεφτείτε ο κάθε ένας να είναι στο σπίτι μας αυτό που έγινε ψες και γίνεται καθημερινά. Αυτό έχω να πω, να προβληματιστούμε και να προσέχουμε”.

Πηγή: alphanews

Send this to a friend