Home ΣΤΟΙΧΗΜΑ Σούπερ Ενισχυμένες Αποδόσεις από τον Stoiximan για τις αποψινές αναμετρήσεις Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού στην Euroleague
Σούπερ Ενισχυμένες Αποδόσεις από τον Stoiximan για τις αποψινές αναμετρήσεις Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού στην Euroleague

Σούπερ Ενισχυμένες Αποδόσεις από τον Stoiximan για τις αποψινές αναμετρήσεις Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού στην Euroleague

Το κείμενο που ακολουθεί είναι πληρωμένη διαφήμιση εκ μέρους του Stoiximan Cyprus | 18+ | Παιχνίδι είναι, θέλει όρια | https://safergambling.gov.cy/ | Η Stoiximan κατέχει άδεια Κλάσης Β’ από την ΕΑΣ με αριθμό B018

Η 5η αγωνιστική της Euroleague φέρνει συναρπαστικές αναμετρήσειςγια τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό, με τον Stoiximan να προσφέρειΣούπερ Ενισχυμένες Αποδόσειςγια όσουςθέλουν να ενισχύσουντις προβλέψεις τους!

Στις 20:45, ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Φενέρμπαχτσε στην «Ulker Sports Arena». Η απόδοση για νίκητης Φενέρ στον Stoiximan βρίσκεται στο 1.70 και του Παναθηναϊκού στο 2.22. Στις Σούπερ Ενισχυμένες Αποδόσεις, το ενδεχόμενο οι Kendrikk Nunn και Matthias Lessort να σκοράρουν άνω των 35 πόντων έχει απόδοση 2.87!

 

 

Αργότερα, στις 21:45, ο Ολυμπιακός ταξιδεύει στο Μόναχο για την αναμέτρηση με την Μπάγερν. Η νίκητουΟλυμπιακού προσφέρεται από τον Stoiximan στο 1.40 και της Μπάγερνστο 3.05. Στις Σούπερ Ενισχυμένες Αποδόσεις, η πιθανότητα οι Sasha Vezenkov και Evan Fournier να πετύχουνάνωτων 5 εύστοχωντριπόντων έχει απόδοση 2.65.

Παιχνίδια που θα βρείτε στον Stoiximan με 0% γκανιότα*!

*0% γκανιότα σημαίνει καθόλου προμήθεια για την εταιρεία και κατά συνέπεια μεγαλύτερες αποδόσεις του στοιχήματος παγκοσμίως στις αποδόσεις για το 12Χ στο ποδόσφαιρο και τον Νικητή Αγώνα στο μπάσκετ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ!

Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Φυσικά πάντα για νέους παίκτες ισχύει το 100% στην πρώτη κατάθεση*.

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

* Απαιτείται τζιράρισμα για σκοπούς ανάληψης

Και… μπόνους! Στους μεγάλους αγώνες οStoiximan, η κορυφαία εταιρεία στοιχηματισμού στην Κύπρο, έχει ειδικές προσφορές που ανεβαίνουν live στο Stoiximan.com.cy κάθε μέρα.

Ακολούθησε τον Stoiximan και στα socialmedia (Facebook: @StoiximanCY, Instagram: @stoiximan_cyprus) για να μαθαίνεις πρώτος όλες τις προσφορές του!

Send this to a friend