Home ΛΑΡΝΑΚΑ Ανακοίνωση του Δήμου Λάρνακας για τις Δημοτικές Φορολογίες
Ανακοίνωση του Δήμου Λάρνακας για τις Δημοτικές Φορολογίες

Ανακοίνωση του Δήμου Λάρνακας για τις Δημοτικές Φορολογίες

Ο Δήμος Λάρνακας ενημερώνει το κοινό ότι η τελευταία ημερομηνία, για υποβολή ενστάσεων, για τις Δημοτικές Φορολογίες, για το έτος 2024, έχει καθοριστεί η 31η Οκτωβρίου 2024.

Ενστάσεις οι οποίες παραλαμβάνονται μετά από την πιο πάνω ημερομηνία, θα θεωρούνται εκπρόθεσμες και δεν θα εξετάζονται.

Παράλληλα, υπενθυμίζεται ότι, ενστάσεις για Δημοτικές Φορολογίες που αφορούν τα φορολογικά έτη 2023 και πριν, δεν θα εξετάζονται αφού θεωρούνται εκπρόθεσμες.

 

 

Παρακαλείται το κοινό όπως τακτοποιήσει τις οφειλές του προς το Δήμο Λάρνακας έγκαιρα και μέσα στα καθορισμένα χρονικά περιθώρια για αποφυγή επιπρόσθετης ταλαιπωρίας.

Όσοι δεν έχουν παραλάβει ειδοποιήσεις ή και για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούνται όπως αποτείνονται στο Γραφείο Εξυπηρέτησης του Δημότη στο τηλέφωνο 70003100.

Το Οικονομικό Τμήμα του Δήμου Λάρνακας υπενθυμίζει ως η ανακοίνωση του ημερομηνίας 13 Σεπτεμβρίου 2024, ότι η αποπληρωμή των Δικαιωμάτων Αποκομιδής Σκυβάλων, Επαγγελματικού Φόρου, Δικαιωμάτων Χρήσης/Διατήρησης Επαγγελματικών Υποστατικών, Φόρου Ακίνητης Ιδιοκτησίας και Τέλος Κοιμητηρίου που αφορά τα Δημοτικά Διαμερίσματα Λάρνακας, Βορόκληνης και Λιβαδιών για το έτος 2024 γίνεται μέσω διαδικτύου (JCC Smart) μέχρι τις 29 Δεκεμβρίου 2024 και με φυσική παρουσία στα εκάστοτε Κέντρα Εξυπηρέτησης του Δημότη από όπου έχουν εκδοθεί οι φορολογίες μέχρι τις 30 Δεκεμβρίου 2024.

Send this to a friend