Home ΣΤΟΙΧΗΜΑ Stoiximan: Κρίσιμες Αναμετρήσεις με Ενισχυμένες Αποδόσεις για ΑΠΟΕΛ, Πάφο, Ομόνοια, ΠΑΟ στο Conference League –ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό στο Europa League
Stoiximan: Κρίσιμες Αναμετρήσεις με Ενισχυμένες Αποδόσεις για ΑΠΟΕΛ, Πάφο, Ομόνοια, ΠΑΟ στο Conference League –ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό στο Europa League

Stoiximan: Κρίσιμες Αναμετρήσεις με Ενισχυμένες Αποδόσεις για ΑΠΟΕΛ, Πάφο, Ομόνοια, ΠΑΟ στο Conference League –ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό στο Europa League

Το κείμενο που ακολουθεί είναι πληρωμένη διαφήμιση εκ μέρους του Stoiximan Cyprus | 18+ | Παιχνίδι είναι, θέλει όρια | https://safergambling.gov.cy/ | Ο Stoiximan κατέχει άδεια Κλάσης Β’ από την ΕΑΣ με αριθμό B018

ΑΠΟΕΛ, Πάφος FC και Ομόνοια, ρίχνονται στημάχητης 2ης αγωνιστικής του Conference League με τον Stoiximan να προσφέρει δυνατές αποδόσεις και ενισχυμένες επιλογές για τις σημερινές αναμετρήσεις. Παράλληλα, οι ελληνικές ομάδες ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός αγωνίζονται στην 3η αγωνιστική του Europa League, ενώ ο Παναθηναϊκός αγωνίζεται επίσης στο Conference League με αντίπαλο την Τσέλσι.

ΑΠΟΕΛ – Μπόρατς Μπάνια Λούκα (19:45, ΓΣΠ)

 

 

Ο ΑΠΟΕΛ υποδέχεται την Μπόρατς Μπάνια Λούκα από τηΒοσνία/Ερζεγοβίνη, επιδιώκοντας την πρώτη του νίκη στη διοργάνωση, μετά την απογοητευτική ισοπαλία 1-1 στην πρεμιέρα κόντρα στη Σάμροκ Ρόβερς. Η νίκη του ΑΠΟΕΛ προσφέρεται από τον Stoiximan σε απόδοση 1.60, ενώ η ισοπαλία είναι στο 4.28 και η νίκητης Μπόρατς στο 7.07. Στις Ενισχυμένες Αποδόσεις, ο Stoiximan προσφέρειτην επιλογή ο ΓιουσέφΕλΑραμπί να σκοράρει πρώτος, με απόδοση 4.60.

Πάφος FC – Χαϊντενχάιμ (22:00, ΣτάδιοΑλφαμέγα)

Η Πάφος FC, μετάτην επιτυχημένητης πρεμιέρα μενίκη 4-1 επί τηςΠέτροκουμπ στηΜολδαβία, υποδέχεται τηγερμανική Χαϊντενχάιμ. Η νίκητης Πάφου έχει απόδοση στον Stoiximan 2.77, ενώ η νίκη των Γερμανών είναι στο 2.55 και η ισοπαλία στο 3.35. Στις Ενισχυμένες Αποδόσεις του Stoiximan, προσφέρεται η επιλογή η Πάφος να σκοράρει πάνω από 1,5 γκολ και να δεχθεί πάνω από 4,5 κίτρινεςκάρτες, με απόδοση 4.75.

Χαρτς – Ομόνοια (19:45, Σκωτία)

Η Ομόνοια ταξιδεύειστηΣκωτία για να αντιμετωπίσει τη Χαρτς, στοχεύοντας να συνεχίσειμεθετικά αποτελέσματα μετάτονικηφόρο 4-0 επί τηςΒίκινγκουρΡέικιαβικ στην 1η αγωνιστική. Η νίκητων «πρασίνων» προσφέρεται από τον Stoiximan σε απόδοση 2.79, ενώ η νίκητης Χαρτςείναι στο 2.80 και η ισοπαλία στο 3.51. Στις Ενισχυμένες Αποδόσεις, η επιλογή η Ομόνοια να σκοράρει πάνω από 0,5 γκολστο Α’ ημίχρονο και τα κόρνερ να ξεπεράσουν τα 3,5 στο πρώτοημίχρονο προσφέρεται στο 3.00.

Ελληνικές Ομάδες στο Europa League – Τρίτη Αγωνιστική                          

ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός αγωνίζονται σήμερα στην 3η αγωνιστική του Europa League, διεκδικώντας σημαντικά αποτελέσματα. Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τηνΒικτόρια Πλζεν στην Τούμπα με τη νίκη του να προσφέρεται από τον Stoiximanσε απόδοση 1.95, ενώ η ισοπαλία είναι στο 3.50 και η νίκη των Τσέχων στο 3.95. Ο Ολυμπιακός, από την άλλη, αγωνίζεται εκτός έδρας με την Μάλμε, με τη νίκη των«ερυθρόλευκων» να έχει απόδοση από τον Stoiximanστο 2.59, την ισοπαλία στο 3.56 και τη νίκη των Σουηδών στο 3.00.

Παναθηναϊκός στο Conference League

Ο Παναθηναϊκός, που επίσης συμμετέχει στο Conference League, υποδέχεται την Τσέλσι σε μια δύσκολη αναμέτρησηστο ΟΑΚΑ. Η νίκη του Παναθηναϊκού προσφέρεται από τον Stoiximan σε απόδοση 6.05, η ισοπαλία στο 4.70, ενώ η νίκη της Τσέλσι είναι στο 1.60.

Παιχνίδια που θα βρείτε στον Stoiximanμε 0% γκανιότα*!

*0% γκανιότα σημαίνει καθόλου προμήθεια για τηνεταιρεία και κατάσυνέπεια μεγαλύτερες αποδόσειςτουστοιχήματος παγκοσμίωςστις αποδόσειςγια το 12Χ στο ποδόσφαιρο και τονΝικητήΑγώνα στο μπάσκετ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ!

Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Φυσικά πάντα για νέους παίκτεςισχύειτο 100% στην πρώτη κατάθεση*.

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

* Απαιτείται τζιράρισμα για σκοπούς ανάληψης

Και… μπόνους! Στους μεγάλους αγώνες ο Stoiximan, η κορυφαία εταιρεία στοιχηματισμού στηνΚύπρο, έχει ειδικές προσφορές που ανεβαίνουν live στο Stoiximan.com.cy κάθε μέρα.

Ακολούθησε τον Stoiximan και στα social media (Facebook: @StoiximanCY, Instagram: @stoiximan_cyprus) για να μαθαίνεις πρώτοςόλεςτις προσφορές του!

Send this to a friend