Home ΛΑΡΝΑΚΑ Οι γυμνές φωτογραφίες σε γυμνάσιο της επαρχίας Λάρνακας και η κατάντια μας…
Οι γυμνές φωτογραφίες σε γυμνάσιο της επαρχίας Λάρνακας και η κατάντια μας…

Οι γυμνές φωτογραφίες σε γυμνάσιο της επαρχίας Λάρνακας και η κατάντια μας…

Η κυκλοφορία, το βράδυ της Τετάρτης (23/10), μονταρισμένων γυμνών φωτογραφιών μαθητών και καθηγητών γυμνασίου της επαρχίας Λάρνακας σε κινητά τηλέφωνα καταδεικνύει δυστυχώς, σε όλο της το μεγαλείο, την κατάντια μερίδας της νεολαίας μας. Από την κυκλοφορία αυτών των φωτογραφιών προκλήθηκε μεγάλη αναστάτωση, γι’ αυτό και στο σχολείο κλήθηκε η Αστυνομία προκειμένου να διερευνήσει το συμβάν.

Παράλληλα, η διεύθυνση του γυμνασίου αναγκάστηκε να αποστείλει γραπτά μηνύματα σε γονείς παιδιών που φοιτούν στο σχολείο, ενημερώνοντάς τους ότι επρόκειτο για φωτομοντάζ. Κατάντια γι’ αυτούς που το έκαναν, κατάντια και για εμάς, τα ΜΜΕ, που αναδεικνύουμε και προβάλλουμε, ως πρώτο θέμα (!), κάθε βλακεία ορισμένων ανεγκέφαλων.

Τα περιστατικά στα σχολεία μας έγιναν πρώτο θέμα στην ειδησιογραφία και εύλογα διερωτάται κανείς, πού πάμε σαν νεολαία και σαν κοινωνία γενικότερα.

 

 

Στην πρώτη περίπτωση, μαθητής δημοτικού τραυματίστηκε από σπάσιμο γυάλινης πόρτας, στην άλλη περίπτωση 16χρονος τραυματίστηκε σοβαρά όταν καρφώθηκε σε σιδερένια περίφραξη γυμνασίου στην Πάφο και τώρα οι μονταρισμένες φωτογραφίες σε γυμνάσιο της επαρχίας Λάρνακας.

Τι άλλο θα δουν τα μάτια μας και θ’ ακούσουν τα αυτιά μας…

Β. Βάσου

Send this to a friend