Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ Νέα συμπλοκή ανηλίκων στη Λάρνακα, έβγαλαν σιδερογροθιά και ξύλα για μια κοπέλα
Νέα συμπλοκή ανηλίκων στη Λάρνακα, έβγαλαν σιδερογροθιά και ξύλα για μια κοπέλα

Νέα συμπλοκή ανηλίκων στη Λάρνακα, έβγαλαν σιδερογροθιά και ξύλα για μια κοπέλα

Τρία πρόσωπα, ένας 18χρονος και δύο ανήλικοι, συνελήφθησαν, για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση συμπλοκής, ανησυχίας, διασάλευσης της ειρήνης και κατοχής επιθετικού οργάνου.

Πληροφορίες του ΚΥΠΕ από την Αστυνομία αναφέρουν ότι στις 18.40 την Τετάρτη 23 Οκτωβρίου, λήφθηκε πληροφορία, για συμπλοκή μεταξύ νεαρών Αραβικής καταγωγής στην λεωφόρο Αθηνών.

Μέλη της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας, που βρίσκονταν στην περιοχή, μετέβησαν στη σκηνή, όπου εντόπισαν τρεις νεαρούς από τη Συρία εναντίον των οποίων προέκυψε μαρτυρία και εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης.

 

 

Πρόκειται για έναν 18χρονο, ο οποίος απο τη συμπλοκή τραυματίστηκε στο πρόσωπο και δύο ανήλικους, οι οποίοι φέρουν εκδορές στο τριχωτό της κεφαλής.

Οι δυο ανήλικοι ανέφεραν στην Αστυνομία πως ο λόγος της συμπλοκής ήταν ότι τσακώθηκαν με τον 18χρονο για μία κοπέλα. Από την πλευρά του ο 18χρονος ανέφερε πως είδε τους δύο ανήλικους να κλέβουν από την παραλία, τους τράβηξε βίντεο και φωτογραφίες και αυτοί όταν τον αντιλήφθηκαν του επιτέθηκαν.

Στην κατοχή τους ενός ανήλικου εντοπίστηκε σιδερογροθιά, ενώ φαίνεται πως ο 18χρονος τους χτύπησε με ξύλο.

Οι τρεις συλληφθέντες αναμένεται σήμερα να παρουσιαστούν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας, για έκδοση διατάγματος κράτησής τους.

Την υπόθεση διερευνά το Τμήμα Μικροπαραβάσεων Λάρνακας.

Πηγή: ΚΥΠΕ

 

Send this to a friend