Home ΣΤΟΙΧΗΜΑ Δύο αναμετρήσεις «φωτιά» στο Champions League με Σούπερ Ενισχυμένες Αποδόσεις από τον Stoiximan
Δύο αναμετρήσεις «φωτιά» στο Champions League με Σούπερ Ενισχυμένες Αποδόσεις από τον Stoiximan

Δύο αναμετρήσεις «φωτιά» στο Champions League με Σούπερ Ενισχυμένες Αποδόσεις από τον Stoiximan

Το κείμενο που ακολουθεί είναι πληρωμένη διαφήμιση εκ μέρους του Stoiximan Cyprus | 18+ | Παιχνίδι είναι, θέλει όρια | https://safergambling.gov.cy/ | ΟStoiximan κατέχει άδεια Κλάσης Β’ από την ΕΑΣ με αριθμό B018

Η τρίτη αγωνιστική του Champions League φέρνει δύο σπουδαίες αναμετρήσεις πουκλέβουν την παράσταση: Μπαρτσελόνα – Μπάγερν και Λειψία – Λίβερπουλ. Τα αποτελέσματα αυτώντων αγώνωνείναι καθοριστικάγια την πορεία τωνομάδων.

Μπαρτσελόνα – Μπάγερν
Μεμία νίκη και μία ήττα στις πρώτεςδύο αγωνιστικές, η νίκη απόψεείναι απαραίτητη και για τιςδύοομάδες. Η νίκητης Μπαρτσελόνα προσφέρεται στο 2.69, της Μπάγερνστο 2.61, ενώ η ισοπαλία στο 4.07. Στις Super ΕνισχυμένεςAποδόσεις, ο Stoiximan προσφέρειαπόδοση 2.75 για να έχει ο Ρόμπερτ Λεβαντόφκσι της Μπαρτσελόνα περισσότερες από 1,5 προσπάθειες στην εστία και ο Χάρι Κέιν της Μπάγερν περισσότερες από 0,5 προσπάθειες.

 

 

Λειψία – Λίβερπουλ
Η Λίβερπουλ μεδύονίκεςθέλει να κάνειτοτρία στα τρία, ενώ η Λειψία αγωνίζεται για την πρώτητηςνίκημετά από δύοήττες. Η νίκητηςΛειψίας αποδίδεται στο 3.83, τηςΛίβερπουλ στο 2.03, ενώ η ισοπαλία πληρώνει 4.06. Ο Stoiximan προσφέρει και εδώ Super ΕνισχυμένεςΑποδόσειςστο 3.15 για να σκοράρουν και οιδύοομάδες και να μπουνάνωτων 3.5 γκολ στην αναμέτρηση.

 

Παιχνίδια που θα βρείτε στονStoiximan με 0% γκανιότα*!

*0% γκανιότα σημαίνει καθόλου προμήθεια για την εταιρεία και κατά συνέπεια μεγαλύτερες αποδόσεις του στοιχήματος παγκοσμίως στις αποδόσεις για το 12Χ στο ποδόσφαιρο και τον Νικητή Αγώνα στο μπάσκετ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ!

Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Φυσικά πάντα για νέους παίκτες ισχύει το 100% στην πρώτη κατάθεση*.

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

* Απαιτείται τζιράρισμα για σκοπούς ανάληψης

Και… μπόνους! Στους μεγάλους αγώνες οStoiximan, η κορυφαία εταιρεία στοιχηματισμού στην Κύπρο, έχει ειδικές προσφορές που ανεβαίνουν live στο Stoiximan.com.cy κάθε μέρα.

Ακολούθησε την Stoiximan και στα socialmedia (Facebook: @StoiximanCY, Instagram: @stoiximan_cyprus) για να μαθαίνεις πρώτος όλες τις προσφορές του!

Send this to a friend