Home ΛΑΡΝΑΚΑ Καταγγελία για bullying μέχρι θανάτου 8χρονου αγοριού στη Λάρνακα
Καταγγελία για bullying μέχρι θανάτου 8χρονου αγοριού στη Λάρνακα

Καταγγελία για bullying μέχρι θανάτου 8χρονου αγοριού στη Λάρνακα

Σε ανώνυμη καταγγελία σε γνωστό γκρούπ στα ΜΚΔ προχώρησε πολίτης για σοβαρή υπόθεση μπούλινγκ που εξελίχθηκε στο Δημοτικό Σχολείο Αραδίππου. Σύμφωνα με τα γεγονότα της υπόθεσης οκτάχρονο αγοράκι έχανε τη ζωή του αιμόφυρτο μέσα στο Δημοτικό σχολείο Αραδίππου Λάρνακας και το επανέφερναν οι γιατροί του νοσοκομείου, μετά από ατύχημα και απαράδεκτο bullying στην “ζούγκλα” του Δ’ Δημοτικού Αραδίππου.

Επιβεβαιώνει το σχολείο το περιστατικό με το 8χρονο – «Δεν ήταν μπούλινγκ αλλά όντως το παιδάκι τραυματίστηκε σοβαρά»

Αυτούσια η ανάρτηση:

ΤΟ 8 ΧΡΟΝΟ ΑΓΟΡΑΚΙ ΕΧΑΝΕ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΑΙΜΟΦΥΡΤΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ Δ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥ ΛΑΡΝΑΚΑΣ και το επανέφερναν οι γιατροί του νοσοκομείου, μετά από ατύχημα και απαράδεκτο bullying που στην ΖΟΥΓΚΛΑ του Δ Δημοτικού Αραδίππου!
Του έκαναν BULLYING μέσα στα αποχωρητήρια και το παιδακι έσπρωξε την πόρτα για να την κλείσει και αφού έσπασαν τα γυαλιά, τον τραυμάτισαν σοβαρα στα χέρια, κόβοντας του τις αρτηρίες, τις φλέβες και τους τένοντες και των 2 χεριών, χάνοντας έτσι απίστευτο ΑΙΜΑ μέχρι να έρθει το ασθενοφόρο.
Το παιδάκι αβοήθητο μέσα στα ΑΙΜΑΤΑ το παρακολούθησαν έντρομοι οι συμμαθητές του, κλαίγοντας ασταμάτητα από το σοκ.
Ο δασκαλος-παιδονόμος ΑΦΑΝΤΟΣ δεν υπάρχει για να προσέχει τα παιδια εκεί.
ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΙ ΚΥΡΙΕΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΙΑΛΕΙΜΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΑ!
Το 8 χρονο μεταφέρετε σε νοσοκομείο της Λευκωσίας λόγω της σοβαρότητας του, όπου υπόκειται σε πολλαπλά χειρουργεία μέχρι τα ξημερώματα ΧΑΡΟΠΑΛΕΥΟΝΤΑΣ.
Οι γιατροί παλεύουν για να του σώσουν την ζωή, εφόσον ΣΤΑΜΑΤΟΥΣΕ Η ΚΑΡΔΟΥΛΑ του από το πολύ αίμα που έχασε.
ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΣΩΣΑΝ! ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ!
Η κατάσταση στο σχολείο ΤΡΑΓΙΚΗ αφού από πέρσι επικρατεί ένα ΧΑΟΣ στις ΤΟΥΑΛΕΤΕΣ όπου άτακτα παιδάκια τρομοκρατούν συμμαθητές τους ανοίγοντας τους τις πόρτες της τουαλέτας, κατεβάζοντας τα παντελόνια σε αγόρια και κορίτσια και πολλές άλλες μορφές κοροϊδίας και bullying ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ!
Κανένα παιδί δεν θέλει να πάει τουαλέτα μέχρι να σχολάσει! ΣΟΒΑΡΟΜΙΛΟΥΜΕ;
Μετά από πολλές παρακλήσεις των γονιών η περσινή διεύθυνση του σχολείου απέτυχε να λύσει τα προβλήματα.
Φέτος υπό νέα διεύθυνση το πρόβλημα απλά συνεχίζεται.
Δεν θέλουμε να κατακρίνουμε την νέα διευθύντρια που μόλις ανέλαβε και προσπαθεί αρκετά, αλλά ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ να πάρει μέτρα ΑΜΕΣΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΑΛΛΟ!
Η κατάσταση στις τουαλέτες είναι απαράδεκτη και δεν έχουν κανένα παιδονόμο να ελέγχει την ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΗ περιοχή εκεί ουτε τον πανω όροφο οπου πανε καποια παιδια και ΚΛΕΒΟΥΝ απο τις τσαντες των παιδιων στις ΞΕΚΛΕΙΔΩΤΕΣ ΤΑΞΕΙΣ!
Την περασμένη χρονιά, πολλά παιδάκια επεσαν θύματα του bullying και χτυπημάτων με ΣΠΑΣΙΜΑΤΑ από πιο βίαια παιδιά χωρίς να υπάρχει κοντα δασκαλος-παιδονομος (και συγκεκριμένο παιδί από την Συρία στην Γ´ ταξη, το οποίο προκαλεί σωματικές βλάβες σε πολλά παιδιά χωρίς να τιμωρείται και τους κάνει ότι θέλει).
Όλα τα παιδάκια βρίσκονται σε κατάσταση σοκ από το θέαμα και από την παρολίγο τραγωδία και χρείαστηκαν παιδοψυχολόγο!
Καποιοι δασκαλοι-παιδονόμοι στα διαλείμματα δεν προσέχουν τα παιδάκια (αφού κρατάνε κινητά) και δεν προλαμβαινουν τα ατυχηματα, με αποτέλεσμα να χτυπούν και να μην το αντιλαμβάνεται καποιος εγκαιρα. Το σχολειο έχει πολύ καλούς δασκάλους (σε διδακτικο εργο) αλλά ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΠΑΙΔΟΝΟΜΟΥΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΗΛΩΜΕΝΟΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ!
Πόσο θα αντέξουμε ακόμη αυτή την αισχρή κατάσταση; Γιατί τα συγκεκκριμενα άτακτα παιδιά είναι ακόμα στο Δημοτικό σχολείο και κάνουν οτι θέλουν ΑΠΕΙΛΩΝΤΑΣ και ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝΤΑΣ τα δικά μας παιδιά;
Ζητούμε άμεσα την ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ του Υπουργείο Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας, της ΝΕΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ, δασκάλων και όλων των αρμοδίων για να διορθωθεί η κατάσταση.
Το 2024 τα παιδιά μας ζούνε σε μια πολύ επικίνδυνη κατάσταση μέσα στο ίδιο το σχολείο που οφείλει να τους προστατέψει και ΑΠΕΤΥΧΕ ΠΛΗΡΩΣ.
ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΙ ΚΥΡΙΕΣ;

Send this to a friend