Home ΛΑΡΝΑΚΑ Τα Public στηρίζουν για 7η χρονιά τον Radisson Blu Διεθνή Μαραθώνιο Λάρνακας
Τα Public στηρίζουν για 7η χρονιά τον Radisson Blu Διεθνή Μαραθώνιο Λάρνακας

Τα Public στηρίζουν για 7η χρονιά τον Radisson Blu Διεθνή Μαραθώνιο Λάρνακας

Για 7η συνεχή χρονιά τα Public βρίσκονται στο πλευρό του Radisson Blu Διεθνή Μαραθωνίου Λάρνακας, ο οποίος θα διεξαχθεί την Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2024. Στηρίζοντας πρωτοβουλίες που προάγουν την αριστεία, την  αυτοβελτίωση και το αγωνιστικό πνεύμα, τα Public βρίσκονται δίπλα στον πολυβραβευμένο και διεθνώς αναγνωρισμένο μαραθώνιο.

Στα Public οι δρομείς μπορούν να βρουν όλα όσα χρειάζονται ώστε να καταφέρουν να ολοκληρώσουν τον αγώνα τους με απόλυτη επιτυχία, γι αυτό άλλωστε αποτελούν και τον ιδανικό προορισμό πριν από τη γραμμή εκκίνησης. Πέραν όμως από το εξοπλισμό που μπορούν να προμηθευτούν για τον αγώνα τους, στα Public οι δρομείς μπορούν να βρουν και χρήσιμα βιβλία με διατροφικά tips και προπονητικές συμβουλές που συμβάλλουν στη σωστή ενημέρωση των δρομέων πριν, κατά τη διάρκεια και μετά τον αγώνα.

Τα Public είναι η μεγαλύτερη αλυσίδα τεχνολογίας, ψυχαγωγίας και οικιακών

 

 

συσκευών στην Κύπρο και αποτελούν την πρώτη επιλογή, για όσους επιζητούν

ποικιλία, ποιότητα και υψηλή τεχνολογία. Τα πρώτα καταστήματα Public άνοιξαν στην Ελλάδα το 2005  και επεκτάθηκαν στην Κύπρο το 2008, εδραιώνοντας συνεργασίες με παρόχους κινητής τηλεφωνίας και εταιρείες ηλεκτρονικών ειδών για την αποκλειστική διάθεση των προϊόντων τους.

Στα Public οι καταναλωτές έχουν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν live προϊόντα τεχνολογίας, ενώ στις εγκαταστάσεις τους θα βρουν το μεγαλύτερο και πληρέστερο βιβλιοπωλείο με βιβλία για μικρούς και μεγάλους. Εάν είστε gamer, στα Public σας περιμένει μια μεγάλη γκάμα από τίτλους gaming, κονσόλες και αξεσουάρ gaming, για ατελείωτο παιχνίδι! Από το 2021 τα Public έχουν διευρύνει τις επιλογές που προσφέρουν, με την προσθήκη μεγάλων οικιακών συσκευών.

Στόχος της διακεκριμένης εμπορικής αλυσίδας είναι η διαρκής εξέλιξη προς όφελος των πελατών τους, ώστε να προσφέρουν μοναδικές εμπειρίες και ευκαιρίες στους επισκέπτες των καταστημάτων Public που λειτουργούν σε ολόκληρη την Κύπρο.

Ο 7ος Radisson Blu Διεθνής Μαραθώνιος Λάρνακας είναι έτοιμος και φέτος να υποδεχθεί χιλιάδες δρομείς. Με σημείο εκκίνησης την παραλία των Φοινικούδων την Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2024, αθλητές από όλο τον κόσμο θα γίνουν μέρος της μεγαλύτερης γιορτής του αθλητισμού στο νησί, συμμετέχοντας σε μία από τις 7 διαδρομές του.

Το πρόγραμμα ξεκινάει με τη βασική διαδρομή του Μαραθωνίου Δρόμου, του Ημιμαραθώνιου δρόμου και των 10χλμ. αγώνα δρόμου. Ακολουθούν οι διαδρομές των 5χλμ. αγώνα δρόμου και των 5χλμ. εταιρικού αγώνα, ενώ η ημέρα ολοκληρώνεται με το Fun Race 1χλμ. για ενήλικες και το McDonald’s™ Kids Race 1χλμ. για παιδιά.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές:

https://www.larnakamarathon.com/

 

Send this to a friend