Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΥΠΡΟΣ Συγκλονισμός για τον χαμό της 19χρονης Στυλιανής, τριήμερο πένθος στο Αυγόρου
Συγκλονισμός για τον χαμό της 19χρονης Στυλιανής, τριήμερο πένθος στο Αυγόρου

Συγκλονισμός για τον χαμό της 19χρονης Στυλιανής, τριήμερο πένθος στο Αυγόρου

ΓΡΑΦΕΙ o ΒΑΣΟΣ ΒΑΣΟΥ

Στο πένθος βυθίστηκε η κοινότητα Αυγόρου από τον αδόκητο θάνατο της 19χρονης Στυλιανής Γιωργαλλή, η οποία έχασε τη ζωή της σε θανατηφόρο δυστύχημα στον δρόμο Αυγόρου – Φρενάρους.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η θανατηφόρα οδική πρόσκρουση σημειώθηκε γύρω στις 7 το πρωί της Δευτέρας (21/10), όταν το σαλούν όχημα που οδηγούσε η άτυχη Στυλιανή με κατεύθυνση το Φρέναρος σε κάποιο σημείο του δρόμου όπου υπάρχει δεξιά στροφή, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, παρεξέκλινε της πορείας του και προσέκρουσε βίαια σε προστατευτικό κιγκλίδωμα στην αριστερή πλευρά του δρόμου σύμφωνα με την πορεία της.

 

 

Μετά την πρόσκρουση στο κιγκλίδωμα, το αυτοκίνητο της 19χρονης ακινητοποιήθηκε στην μέση του δρόμου. Η νεαρή κοπέλα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, όπου οι επί καθήκοντι γιατροί απλά διαπίστωσαν τον θάνατό της. Την ώρα του δυστυχήματος η Στυλιανή μετέβαινε στην εργασία της. Το αυτοκίνητό της παραλήφθηκε από τους άνδρες της Τροχαίας για περαιτέρω εξετάσεις.

Η Αστυνομία διερευνά κατά πόσο η κοπέλα φορούσε ή όχι ζώνη ασφαλείας. Παράλληλα, συνεχίζονται οι εξετάσεις για να εξακριβωθούν οι ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το δυστύχημα.

Ο αντιδήμαρχος δημοτικού διαμερίσματος Αυγόρου Παναγής Μιχαηλάς δήλωσε ότι λόγω του τραγικού θανάτου της Στυλιανής Γιωργαλλή έχει κηρυχθεί τριήμερο πένθος στην κοινότητα κι έχουν αναβληθεί όλες οι προγραμματισμένες εκδηλώσεις. Η Στυλιανή Γιωργαλλή ήταν παιδί οικογένειας βιοπαλαιστών κι έχει ακόμα τρία αδέλφια. Σύμφωνα με την Αστυνομία, από την αρχή του χρόνου σημειώθηκαν τέσσερα θανατηφόρα δυστυχήματα με ισάριθμα θύματα στην ελεύθερη επαρχία Αμμοχώστου. Παγκυπρίως μετράμε φέτος 37 θύματα στην άσφαλτο.

 

Send this to a friend