Home ΛΑΡΝΑΚΑ Larnaka StoryFest: Οι ιστορίες μας ενώνουν στην Δημοτική Αγορά Λάρνακας
Larnaka StoryFest: Οι ιστορίες μας ενώνουν στην Δημοτική Αγορά Λάρνακας

Larnaka StoryFest: Οι ιστορίες μας ενώνουν στην Δημοτική Αγορά Λάρνακας

Η πόλη της Λάρνακας ετοιμάζεται να φιλοξενήσει ένα ξεχωριστό φεστιβάλ αφήγησης, το Larnaka Story Fest, που θα πραγματοποιηθεί στις 17 Νοεμβρίου στη Δημοτική Αγορά Λάρνακας.

Η εκδήλωση αυτή θα δώσει την ευκαιρία σε κατοίκους της πόλης και της επαρχίας Λάρνακας να μοιραστούν τις δικές τους προσωπικές ιστορίες, προωθώντας την επικοινωνία, την αλληλεπίδραση και την αλληλοενίσχυση της τοπικής κοινότητας.

 

StoryTellers της εκδήλωσης θα είναι άτομα από την τοπική κοινωνία, τα οποία θα μοιραστούν ιστορίες που φωτίζουν τα βιώματα και τις εμπειρίες τους. Το Larnaka Story Fest στοχεύει να δώσει βήμα σε νέους και παλαιότερους αφηγητές, ενθαρρύνοντας τη δικτύωση και τη δημιουργία νέων συνεργασιών και πρωτοβουλιών.

 

 

Η εκδήλωση, συνδιοργανωμένη από την InnoEUsphere, το Oxygen for Democracy και το Larnaka2030, φιλοδοξεί να αποτελέσει έναν πυρήνα σύνδεσης και έμπνευσης για τους συμμετέχοντες. Μέσα από την ανταλλαγή ιστοριών, προσφέρει την ευκαιρία για ουσιαστική διάδραση και τη δημιουργία μιας κοινότητας που εμπνέει και ενδυναμώνει τα μέλη της.

Σκοπός του φεστιβάλ είναι να δημιουργηθεί μια ανοιχτή πλατφόρμα όπου κάθε συμμετέχων μπορεί να ακουστεί, να μάθει, να αναπτυχθεί και να συνδεθεί με ανθρώπους που μοιράζονται το ίδιο πάθος για τις αφηγήσεις και την κοινοτική δράση. Για τους νέους συμμετέχοντες, το Larnaka Story Fest προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία δικτύωσης με επαγγελματίες από διάφορους τομείς, ανοίγοντας τον δρόμο για μελλοντικές επαγγελματικές ευκαιρίες και συνεργασίες.

Το Larnaka Story Fest διαφοροποιείται από τις συνηθισμένες εκδηλώσεις, καθώς δεν περιορίζεται στη μονομερή παρουσίαση από ομιλητές, αλλά προάγει την ενεργή συμμετοχή όλων των παρευρισκομένων. Αυτό το ξεχωριστό event δημιουργεί μια γέφυρα επικοινωνίας, μέσα από την οποία αναδύονται νέες πρωτοβουλίες, ιδέες και συνεργασίες.

Η εκδήλωση έρχεται να υπενθυμίσει ότι “Οι ιστορίες μας ενώνουν”, και φιλοδοξεί να γίνει ένα δυναμικό θεσμός που θα συνεισφέρει στη συνοχή και ανάπτυξη της τοπικής κοινότητας.

Μην χάσετε την ευκαιρία να συμμετάσχετε και να εμπνευστείτε από τις ιστορίες που θα μοιραστούν στις 17 Νοεμβρίου. Σας περιμένουμε στη Δημοτική Αγορά Λάρνακας για να ζήσουμε μαζί αυτή τη μοναδική εμπειρία!

Send this to a friend