Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΕΚ Δημητρίου: “Ευτυχώς δεν εφαρμόστηκε ο άγραφος κανονισμός του ποδοσφαίρου”
Δημητρίου: “Ευτυχώς δεν εφαρμόστηκε ο άγραφος κανονισμός του ποδοσφαίρου”

Δημητρίου: “Ευτυχώς δεν εφαρμόστηκε ο άγραφος κανονισμός του ποδοσφαίρου”

Στον Super Sport FM 104.0 μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΚ, Κυριάκος Δημητρίου.

-Για τη νίκη επί της Ανόρθωσης: «Η αλήθεια δεν έπρεπε να πάει το παιχνίδι μέχρι το τέλος στο 1-0. Αν δεν έκανε την απόκρουση ο Αθανασιάδης θα ήταν σοκ για μας. Το παραδέχθηκε προς τιμή του και ο Οκκάς. Κάναμε πάρα πολύ καλή εμφάνιση, παρουσιάσαμε πειστική εικόνα συνεχίζοντας απ’ εκεί που μείναμε πριν τη διακοπή. Πετύχαμε ένα γρήγορο γκολ, μόνο η δικιά μας ομάδα ήταν μπροστά στο αντίπαλο τέρμα αλλά δεν πετύχαμε κι ένα δεύτερο για να τελειώσουμε το παιχνίδι. Ευτυχώς δεν τιμωρηθήκαμε και δεν εφαρμόστηκε ο άγραφος κανονισμός του ποδοσφαίρου. Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι».

-Για τη βράβευση του Μπίαλον: «Απόλαυσε την παρουσία του στην Κύπρο και το γήπεδο, ήταν πολύ συγκινητικές οι στιγμές. Θα ξαναέρθει, είναι από τις περιπτώσεις που σπανίζουν».

 

 

-Για την εμφάνιση: «Από την αρχή ήμασταν το αφεντικό στο παιχνίδι. Στο πρώτο ημίχρονο ο αντίπαλος δεν είχε τελική προσπάθεια αλλά όσο ήταν το ρευστό 1-0 ήταν μέσα στο παιχνίδι και χρειάστηκε στο τέλος ο Γιώργος, του αξίζουν πολλά μπράβο. Ήταν όντως από τις καλύτερες φετινές εμφανίσεις. Το ανησυχητικό είναι να μην φτιάχνεις ευκαιρίες, αλλά θα πρέπει να βελτιωθούμε στην αποτελεσματικότητα».

-Για το πρόβλημα στο σκοράρισμα: «Θεωρώ ότι θα δούμε την ομάδα να βρίσκει λύσεις».

-Για το νέο ντέρμπι με την ΑΕΛ: «Από σήμερα παύει να μας απασχολεί το ντέρμπι με την Ανόρθωση. Κρατάμε αρκετά θετικά, θα προσπαθήσουμε να διορθώσουμε τα αρνητικά ενόψει ΑΕΛ. Πρέπει να παρουσιαστούμε με το ανάλογο πρόσωπο για να συνεχίσουμε νικηφόρα».

-Για την παρουσία του κόσμου: «Διατέθηκαν περίπου 3300 εισιτήρια. Τον ευχαριστούμε για την παρουσία του».

-Για τα αγωνιστικά: «Ο Καμπρέρα επιστρέφει από τιμωρία, περιμένουμε να συμβεί το ίδιο με το Ναούμ και θα δούμε για τον Λέδες. Είναι νωρίς να κάνουμε από τώρα κάποια εκτίμηση».

Send this to a friend