Home ΛΑΡΝΑΚΑ Σε ένα ευνομούμενο κράτος αν…
Σε ένα ευνομούμενο κράτος αν…

Σε ένα ευνομούμενο κράτος αν…

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι περιστατικά τραμπουκισμών και βίας μεταξύ αλλοδαπών στο παραλιακό μέτωπο των Φοινικούδων έχουν γίνει πάνω από 15 φορές το τελευταίο διάστημα.

Εν ολίγοις και επι της ουσίας δεν μας αφορά αν είναι αλλοδαποί, Σύριοι, ασυνόδευτοι, Έλληνες ή Κύπριοι αλλά μας αφορά το γεγονός ότι πολίτες στερούνται του δικαιώματος της ασφάλειας στην ίδια τους την χώρα, και για να μην χαρακτηριστούμε «ρατσιστές», και των ανθρώπων που φιλοξενεί αυτή η χώρα.

Σε ένα ευνομούμενο κράτος οι πολίτες που παραβαίνουν τους νόμους και θέτουν σε κίνδυνο άλλους πολίτες συλλαμβάνονται και οδηγούνται ενώπιον της δικαιοσύνης χωρίς καμία δικαιολογία.

 

 

Σε ένα ευνομούμενο κράτος οι πολίτες δικαιούνται να ζουν, να εργάζονται και να διακινούνται ελεύθεροι σε κάθε γωνία της χώρας τους χωρίς φόβο.

Σε ένα ευνομούμενο κράτος ΑΝ συνέβαινε το ίδιο και το ίδιο ξανά… προφανώς και δεν θα επέτρεπαν να συμβεί το ίδιο ξανά και ξανά.

Είναι εύκολο να γράφουμε και να συμπεραίνουμε εκ του ασφαλούς χωρίς να λαμβάνουμε υπόψη την έκταση της σοβαρότητας του ζητήματος, συν του ότι συγκαλείται επικίνδυνη η συγκάλυψη και η αναγωγή του συγκεκριμένου γεγονότος σε ελάσσονος σημασίας.

Θα μπορούσαν οι μία-δύο «καρέκλες» να απόβαιναν μοιραίες για οποιοδήποτε περαστικό. Όλοι αγαπούμε την πόλη μας και έχουμε μοναδικό αίτημα να μπορεί να φιλοξενεί όλους τους κατοίκους υπο συνθήκες ασφάλειας και ευημερίας. Δεν είναι διαφημιστικό προιόν η Λάρνακα. Η Λάρνακα είναι το σπίτι μας και απαιτούμε την ασφάλειάς μας σε αυτή.

Είναι λυπητερό που οικογένειες και παιδία βιώνουν τέτοιου είδους περιστατικά στον τόπο τους. Τι περιμένουμε να γίνουμε Χλώρακα;

Δεν ξεπλένουμε κανένα περιστατικό βίας και δεν δικαιολογούμε καμία αδυναμία του κράτους να προστατέψει τους πολίτες του.

Τα σύκα σύκα και η σκάφη σκάφη.

ΘΑ

Send this to a friend