Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ Πεδίο μάχης οι Φοινικούδες: Ζητά σύσκεψη με Χαρτσιώτη και Αρναούτη ο Βύρας
Πεδίο μάχης οι Φοινικούδες: Ζητά σύσκεψη με Χαρτσιώτη και Αρναούτη ο Βύρας

Πεδίο μάχης οι Φοινικούδες: Ζητά σύσκεψη με Χαρτσιώτη και Αρναούτη ο Βύρας

Στο ίδιο έργο θεατές μαγαζάτορες και διερχόμενοι στις Φοινικούδες μετά από συμπλοκή που σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου, μεταξύ συμμοριών ανηλίκων. Το περιστατικό σημειώθηκε στο ίδιο σημείο που ομάδες αλλοδαπών τα έκανα γυαλιά καρφιά και πριν από σχεδόν τρεις εβδομάδες.

Αντίπαλες ομάδες αλλοδαπών συγκρούστηκαν, μπροστά στα έκπληκτα μάτια των ανυποψίαστων θαμώνων παρακείμενων κέντρων αναψυχής, που βγήκαν για τη Σαββατιάτικη βόλτα τους.

Από θαύμα αποφεύχθηκαν τραυματισμοί, όταν βροχή τραπεζο-καθισμάτων εκτοξεύθηκαν προς κάθε κατεύθυνση.

 

 

Για ακόμη μια φορά η Αστυνομία έχει παρέμβει κατόπιν εορτής, καθώς παρά το γεγονός ότι η ΑΔΕ Λάρνακας βρίσκεται σε κοντινή απόσταση, τα περιπολικά που κλήθηκαν, κατέφθασαν όταν οι νεαροί έγιναν καπνός, αφήνοντας πίσω τους ζημιές σε παρακείμενο υποστατικό.

Η Αστυνομία κλήθηκε γύρω στις 9:40 το βράδυ για να επιληφθεί περιστατικού συμπλοκής μεταξύ νεαρών προσώπων. Με την άφιξη των μελών της Αστυνομίας η συμπλοκή είχε λήξει και γίνονται εξετάσεις, με σκοπό να εντοπιστούν τα πρόσωπα που έλαβαν μέρος.

Μιλώντας  ο Δήμαρχος Λάρνακας Ανδρέας Βύρας μας δήλωσε ότι θα ζητήσει συνάντηση με τον Αρχηγό Αστυνομίας και τον Υπουργό Δικαιοσύνης, καθώς δεν απέδωσαν τα μέτρα που αποφασίστηκαν κατά την πρόσφατη σύσκεψη με τον Αστυνομικό Διευθυντή Λάρνακας και προέβλεπαν αυξημένη αστυνομική επιτήρηση της περιοχής.

Στο μικροσκόπιο της Αστυνομίας βρίσκεται το υλικό από κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης της περιοχής. Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις πίσω από τη νέα συμπλοκή βρίσκονται οι ίδιες συμμορίες Σύρων ανηλίκων, που ενεπλάκησαν σε επεισόδια στο ίδιο σημείο και πριν από τρεις εβδομάδες.

Πρόκειται για ομάδα, που και στο παρελθόν προκάλεσε σωρεία προβλημάτων.

 

Send this to a friend