Home ΛΑΡΝΑΚΑ Ολόχρονες πτήσεις Λάρνακα – Κουβέιτ με την Jazeera Airways
Ολόχρονες πτήσεις Λάρνακα – Κουβέιτ με την Jazeera Airways

Ολόχρονες πτήσεις Λάρνακα – Κουβέιτ με την Jazeera Airways

ΓΡΑΦΕΙ o ΒΑΣΟΣ ΒΑΣΟΥ

Δυο εβδομαδιαίες πτήσεις Κουβέιτ – Λάρνακα περιλαμβάνει το χειμερινό πρόγραμμα της εταιρείας Jazeera Airways, η οποία θεωρείται ο κορυφαίος αερομεταφορέας χαμηλού κόστους του Κουβέιτ. Εκτιμάται ότι η νέα αυτή υπηρεσία θα ενισχύσει την συνδεσιμότητα μεταξύ Κύπρου και Κουβέιτ καθ’ όλη την διάρκεια του χρόνου, προωθώντας τον τουρισμό στο νησί μας, τόσο κατά την θερινή, όσο και κατά την χειμερινή περίοδο.

Δελτίο τύπου που εξέδωσε η αεροπορική εταιρεία φιλοξενεί δηλώσεις του Barathan Pasupathi, διευθύνοντα συμβούλου της εταιρείας Jazeera, ο οποίος, μεταξύ άλλων, ανέφερε ότι η εταιρεία εκτός από τουρίστες στην Κύπρο, θα μεταφέρει επίσης και Κύπριους ταξιδιώτες απευθείας στο Κουβέιτ, με εύκολη πρόσβαση στο εκτεταμένο δίκτυο προορισμών της εταιρείας καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου.

 

 

Σημείωσε, δε, ότι η Jazeera λειτουργεί στην Κύπρο πάνω από ένα χρόνο, εκφράζοντας ταυτόχρονα τις ευχαριστίες του προς την Hermes Airports και το Υφυπουργείο Τουρισμού για την αμέριστη, όπως ανέφερε, στήριξή τους στην προώθηση του τουρισμού μεταξύ των δύο χωρών. «Αυτή η συνεργασία συνέβαλε καθοριστικά στην επέκταση του δικτύου μας και ανυπομονούμε να προσφέρουμε στο κοινό νέες ταξιδιωτικές ευκαιρίες», συμπλήρωσε.

Οι πτήσεις θα πραγματοποιούνται κάθε Τρίτη και Παρασκευή, παρέχοντας στους ταξιδιώτες από την Κύπρο άμεση πρόσβαση στο Κουβέιτ και ταυτόχρονα στο εκτεταμένο δίκτυο της Jazeera Airways με περισσότερους από 60 προορισμούς σε όλη την Μέση Ανατολή, την κεντρική και νότια Ασία, την Ευρώπη και την Αφρική. «Με βολικές επιλογές μετεπιβίβασης στον τερματικό 5 της Jazeera, οι επιβάτες μπορούν εύκολα να συνδεθούν με μια ποικιλία συναρπαστικών προορισμών, για ταξίδια αναψυχής ή για επαγγελματικά ταξίδια», τονίζεται στο δελτίο τύπου της αεροπορικής εταιρείας.

Από την πλευρά της, η Μαρία Κουρούπη, Director Αεροπορικής Ανάπτυξης, Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας της Hermes Airports εξέφρασε την ικανοποίηση της διαχειρίστριας εταιρείας των κυπριακών αεροδρομίων για το γεγονός ότι η Jazeera Airways επεκτείνει την παρουσία της στην Κύπρο με πτήσεις καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου.

«Το γεγονός αυτό συνάδει με τον στόχο της Hermes για ολόχρονη συνδεσιμότητα, στηρίζοντας τις προσπάθειες προσέλκυσης επισκεπτών πέρα από τους καλοκαιρινούς μήνες. Είμαστε βέβαιοι ότι μέσω της γόνιμης συνεργασίας, η επέκταση της Jazeera στην Κύπρο θα συνεχίσει να ωφελεί σημαντικά, τόσο την τουριστική βιομηχανία, όσο και την οικονομία της χώρας μας», υπογράμμισε η κ. Κουρούπη.

Για κρατήσεις, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να επισκεφθούν την ιστοσελίδα της Jazeera Airways (www.jazeeraairways.com), την εφαρμογή για κινητά ή να επικοινωνήσουν με τον τοπικό GSA Sky Masters CY Ltd [email protected].

Send this to a friend