Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΔΕΚ: Επιτέλους ας γίνει κάτι με τους ασυνόδευτους μετανάστες, που έχουν καταστεί κατά συρροή θρασύτατοι παραβάτες
ΕΔΕΚ: Επιτέλους ας γίνει κάτι με τους ασυνόδευτους μετανάστες, που έχουν καταστεί κατά συρροή θρασύτατοι παραβάτες

ΕΔΕΚ: Επιτέλους ας γίνει κάτι με τους ασυνόδευτους μετανάστες, που έχουν καταστεί κατά συρροή θρασύτατοι παραβάτες

Με ανακοίνωση της η ΕΔΕΚ καταδικάζει τα νέα επεισόδια που προκλήθηκαν ψες στο παραλιακό μέτωπο των Φοινικούδων στη Λάρνακα. ‘

Οπως αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΔΕΚ: “Τα νέα επεισόδια που προκάλεσε ομάδα ασυνόδευτων μεταναστών στη Λάρνακα, αποτελούν την επιβεβαίωση ότι πρόκειται πλέον για κατά συρροή θρασύτατους παραβάτες, που δεν σέβονται τους νόμους και τους κατοίκους της χώρας, που τους παρέχει προστασία και φιλοξενία.

Είναι αδιανόητο να παραμένει ατιμώρητη μια τέτοια, κατ’ εξακολούθηση παράνομη συμπεριφορά, μπροστά στα μάτια εκατοντάδων έντρομων πολιτών της πολυσύχναστης παραλιακής περιοχής.

 

 

Η κοινωνία απαιτεί εφαρμογή των νόμων μιας ευνομούμενης πολιτείας. Η ΕΔΕΚ επαναλαμβάνει ότι η Κυπριακή Δημοκρατία παρέχει άσυλο σε μετανάστες, όχι ασυλία στην παραβατικότητα και την παρανομία.

Πρέπει όλοι, είτε ανήλικοι, είτε ενήλικοι, είτε Κύπριοι πολίτες, είτε μετανάστες, να είναι ίσοι, αλλά και υπόλογοι έναντι του νόμου.

Επιτέλους ας γίνει κάτι”.

 

Send this to a friend