Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ Στο πλευρό του 7ου Radisson Blu Διεθνούς Μαραθωνίου Λάρνακας για ακόμη μια χρονιά η Stoiximan
Στο πλευρό του 7ου Radisson Blu Διεθνούς Μαραθωνίου Λάρνακας για ακόμη μια χρονιά η Stoiximan

Στο πλευρό του 7ου Radisson Blu Διεθνούς Μαραθωνίου Λάρνακας για ακόμη μια χρονιά η Stoiximan

Η Stoiximan, η κορυφαία εταιρεία στοιχηματισμού στην Κύπρο, για έβδομη συνεχόμενη χρονιά υποστηρίζει τον Radisson Blu Διεθνή Μαραθώνιο Λάρνακας, ενισχύοντας τον κυπριακό αθλητισμό. Ως σταθερός και βασικός χορηγός της μεγαλύτερης δρομικής φιέστας του νησιού, η Stoiximan παραμένει αρωγός στη διαδρομή που χαράζει ο μαραθώνιος στον αθλητικό χάρτη. 

Η Stoiximan αποτελεί ένα από τους μεγάλους χορηγούς του κυπριακού αθλητισμού, με βασικό πυλώνα τη χορηγία της Cyprus League by Stoiximan και της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου, ενισχύοντας ουσιαστικά το αθλητικό γίγνεσθαι του νησιού. Μέσω αυτών των συνεργασιών, η Stoiximan συμβάλλει ενεργά στην ανάπτυξη και προώθηση του αθλητισμού στην Κύπρο, ενισχύοντας τόσο τις εγχώριες διοργανώσεις όσο και τις διεθνείς αθλητικές παρουσίες της χώρας.

«Είναι μεγάλη μας τιμή να στηρίζουμε για άλλη μια χρονιά τον 7ο Radisson Blu Διεθνή Μαραθώνιο Λάρνακας, μια εκδήλωση που συνδυάζει ιδανικά τις αξίες του αθλητισμού με αυτές της κοινωνικής προσφοράς και αλληλεγγύης. Στη Stoiximan, η υποστήριξη του αθλητισμού και η κοινωνική ευθύνη αποτελούν θεμελιώδη στοιχεία της φιλοσοφίας μας. Δεσμευόμαστε να συμβάλλουμε με συνέπεια στην ενίσχυση της κοινότητας στην οποία δραστηριοποιούμαστε», ανέφερε σε δήλωση του ο Country Manager της Stoiximan, Άγγελος Χοντουλίδης.

 

 

Με την αδιάλειπτη συμμετοχή της στον Radisson Blu Διεθνή Μαραθώνιο Λάρνακας, η Stoiximan αποδεικνύει έμπρακτα τη δέσμευσή της να στηρίζει μεγάλες πρωτοβουλίες και διοργανώσεις που προάγουν την αίσθηση της κοινότητας και της αλληλεγγύης μέσω του αθλητισμού και της προσφοράς στον άνθρωπο, ενθαρρύνοντας όλους να υιοθετήσουν έναν υγιή και ενεργό τρόπο ζωής.

Ο 7ος Radisson Blu Διεθνής Μαραθώνιος Λάρνακας είναι έτοιμος και φέτος να υποδεχθεί χιλιάδες δρομείς. Με σημείο εκκίνησης την παραλία των Φοινικούδων την Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2024, αθλητές από όλο τον κόσμο θα γίνουν μέρος της μεγαλύτερης γιορτής του αθλητισμού στο νησί, συμμετέχοντας σε μία από τις 7 διαδρομές του.

Το πρόγραμμα ξεκινάει με τη βασική διαδρομή του Μαραθωνίου Δρόμου (42.195χλμ.), του Ημιμαραθώνιου δρόμου (21.095χλμ.) και των 10χλμ. αγώνα δρόμου. Ακολουθούν οι διαδρομές των 5χλμ. αγώνα δρόμου και των 5χλμ. εταιρικού αγώνα, ενώ η ημέρα ολοκληρώνεται με το Fun Race 1χλμ. για ενήλικες και το McDonald’s™ Kids Race 1χλμ. για παιδιά.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές: https://www.larnakamarathon.com/

Send this to a friend