Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ H Πολιτική Άμυνα Λάρνακας γιόρτασε τα 60 χρόνια προσφοράς προς την πατρίδα και στους συνανθρώπους μας
H Πολιτική Άμυνα Λάρνακας γιόρτασε τα 60 χρόνια προσφοράς προς την πατρίδα και στους συνανθρώπους μας

H Πολιτική Άμυνα Λάρνακας γιόρτασε τα 60 χρόνια προσφοράς προς την πατρίδα και στους συνανθρώπους μας

Ο Εθελοντής είναι η ελπίδα. Ο Εθελοντής πράττει, προσφέρει, δημιουργεί και υπηρετεί ανθρώπινες αξίες. Μεταδίδει ιδανικά και εμπεδώνει θεμελιώδεις αρχές μέσα από αυτά. Μα πάνω απ’ όλα προσφέρει χαμόγελα σε αυτόν που το χρειάζεται. Αυτός είναι ο Εθελοντής. Αυτό τραγούδησαν  τα μικρά Λολιτάκια. Αυτά τα χαμόγελα είδαμε στην εκδήλωση της Πολιτικής Άμυνας.

Αυτό που ξεχωρίζει την Πολιτική Αμυνα από όλες τις άλλες κρατικές υπηρεσίες, είναι ο εθελοντικός χαρακτήρας των μελών της, η ανιδιοτέλεια που τους χαρακτηρίζει, η πηγαία αγάπη για προσφορά στην Πατρίδα! Όχι επειδή έτσι επιτάσσει η υποχρέωση που απορρέει από την αποστολή του βιοποριστικού επαγγέλματος τους, αλλά επειδή έτσι επιτάσσει ο ηθικός άγραφος νόμος του διαχρονικού «καλού Σαμαρείτη»!

Η Πολιτική Αμυνα αξιοποιεί ενεργούς πολίτες -καλούς Σαμαρείτες-, τους οποίους εκπαιδεύει, εξοπλίζει και οργανώνει, σε πνεύμα αμοιβαίας εκτίμησης, σεβασμού και ενσυνείδητης πειθαρχίας!

 

 

 

 

 

 

 

 

Send this to a friend