Home ΛΑΡΝΑΚΑ Δημοσιογραφική Διάσκεψη: 100 ημέρες Λειτουργίας ΕΟΑ Λάρνακας
Δημοσιογραφική Διάσκεψη: 100 ημέρες Λειτουργίας ΕΟΑ Λάρνακας

Δημοσιογραφική Διάσκεψη: 100 ημέρες Λειτουργίας ΕΟΑ Λάρνακας

Με την ευκαιρία του απολογισμού των πρώτων εκατόν ημερών λειτουργίας του Επαρχιακού Οργανισμού Αυτοδιοίκησης Λάρνακας, ο ΕΟΑΛ διοργανώνει Δημοσιογραφική Διάσκεψη,  υλοποιώντας τη δέσμευσή του για διαφάνεια, λογοδοσία και μεταρρύθμιση στην πράξη.

Η δημοσιογραφική διάσκεψη θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 15 Οκτωβρίου 2024, στις 10:30 π.μ. στο ξενοδοχείο Radisson Blu, στη Λάρνακα.

Ανάμεσα στα θέματα τα οποία θα συζητηθούν είναι τα προβλήματα και οι προκλήσεις που αντιμετώπισε ο ΕΟΑΛ κατά τους πρώτους μήνες λειτουργίας του, οι δράσεις που προγραμματίζει ο Oργανισμός και τα επόμενα βήματα και στόχοι του, ώστε να ανταποκριθεί με επάρκεια στις ανάγκες των πολιτών της Πόλης και Επαρχίας Λάρνακας.

 

 

Η εκδήλωση θα είναι ανοικτή για το κοινό. Μετά την παρουσίαση από τον Πρόεδρο του ΕΟΑ Λάρνακας, κ. Άγγελο Χατζηχαραλάμπους, θα ακολουθήσει ανοικτή συζήτηση ενώ κοινό και δημοσιογράφοι θα έχουν την ευκαιρία να υποβάλουν τυχόν ερωτήσεις και απορίες.

Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής μέχρι και τη Δευτέρα, 14 Οκτωβρίου 2024 στο τηλ: 24501505/24501511 ή 22386001 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση: [email protected]

 

 

 

Send this to a friend