Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ Οικογένεια που εντοπίστηκε στην Αθηένου μεταφέρθηκε στο Πουρνάρα – είχε περάσει από τα κατεχόμενα
Οικογένεια που εντοπίστηκε στην Αθηένου μεταφέρθηκε στο Πουρνάρα –  είχε περάσει από τα κατεχόμενα

Οικογένεια που εντοπίστηκε στην Αθηένου μεταφέρθηκε στο Πουρνάρα – είχε περάσει από τα κατεχόμενα

Στο Πουρνάρα μεταφέρθηκαν τετραμελής οικογένεια και ασυνόδευτος ανήλικος που εντοπίστηκαν λίγο μετά τα μεσάνυχτα στην Αθηένου. 

Συγκεκριμένα, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ δέκα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα μετά από πληροφορία μέλη του αστυνομικού σταθμού Αθηένου και της Υποδιεύθυνσης πράσινης γραμμής Αθηένου εντόπισαν πέντε παράτυπους αλλοδαπούς μεταναστες στην Αθηένου, οι οποίοι αρχικά μεταφερθηκαν στον αστυνομικό σταθμό Αθηένου.

«Από εξετάσεις που διενεργήθηκαν διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για οικογένεια που αποτελείται από άνδρα, γυναίκα και δυο ανήλικα κορίτσια και ασυνόδευτο ανήλικο όλοι με καταγωγή την Σομαλία», αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες.

 

 

Ανακρινόμενοι ανέφεραν «ότι πέρασαν στις ελεύθερες περιοχές από τις μη ελεγχόμενες από την Κυπριακή Δημοκρατία περιοχές στις 10 Οκτωβρίου στις 23:00 το βράδυ από άγνωστο σημείο χωρίς να μπορούν να δώσουν περεταίρω λεπτομέρειες».

Σημειώνεται πως στην συνέχεια μεταφερθηκαν στο κέντρο φιλοξενίας παράτυπων μεταναστών Πουρνάρα στην Κοκκινοτριμιθια για τα περαιτέρω.

Την υπόθεση εξετάζει ο Αστυνομικός Σταθμός Αθηένου.

Send this to a friend