Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ Ξεπέρασε κάθε προηγούμενο η Γιορτή Αγάπης και Ανθρωπιάς 2024 από το Ίδρυμα Χριστίνα Α. Αποστόλου στη Λάρνακα
Ξεπέρασε κάθε προηγούμενο η Γιορτή Αγάπης και Ανθρωπιάς 2024 από το Ίδρυμα Χριστίνα Α. Αποστόλου στη Λάρνακα

Ξεπέρασε κάθε προηγούμενο η Γιορτή Αγάπης και Ανθρωπιάς 2024 από το Ίδρυμα Χριστίνα Α. Αποστόλου στη Λάρνακα

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου, όπως κάθε χρόνο, στο Δημοτικό Κήπο Λάρνακας η Γιορτή Αγάπης και Ανθρωπιάς που διοργάνωσε το Ίδρυμα Χριστίνα Α. Αποστόλου.

Μια εκδήλωση που έγινε πλέον θεσμός, φέτος ξεπέρασε κάθε προσδοκία! Μια βραδιά γεμάτη χαμόγελα, συγκίνηση και θετική ενέργεια με χιλιάδες κόσμο που παρευρέθηκε για να στηρίξει το Ίδρυμα Χριστίνα Α. Αποστόλου στο έργο του.

Το Ίδρυμα απευθύνει θερμές ευχαριστίες σε όλους όσους συνέβαλαν στην επιτυχία αυτής της εκδήλωσης! Χιλιάδες συμμετέχοντες, εκατοντάδες εθελοντές και οι γενναιόδωροι χορηγοί μας, ένωσαν τις δυνάμεις τους για να δημιουργήσουν μια αξέχαστη εμπειρία.

 

 

Επιπλέον, το Ίδρυμα Χριστίνα Α. Αποστόλου εκφράζει τις εγκάρδιες ευχαριστίες του στον Πανιερώτατο Μητροπολίτη Κιτίου κκ Νεκτάριου που έθεσε υπό την αιγίδα του τη φετινή εκδήλωση αλλά και για την συνεχή στήριξή του στις προσπάθειες του Ιδρύματος που είναι πολύτιμη.
Το ίδρυμα Χριστίνα Α. Αποστόλου, τίμησε φέτος στη “ΓΙΟΡΤΗ ΑΓΑΠΗΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ 2024” :

Την Υπουργό Παιδείας κυρία Αθηνά Μιχαηλίδου για την άψογη συνεργασία με το Ίδρυμα για την εφαρμογή προγραμμάτων στα σχολεία ενάντια στο σχολικό εκφοβισμό.

Τον πρώην δήμαρχο της Λάρνακας κ. Ανδρέα Μωυσέως για την πολύτιμη συμβολή του στα πρώτα βήματα του Ιδρύματός αλλά και τη συνεχή του στήριξη.
Την ομάδα “Nissan Patrol Cyprus” που κάθε χρόνο δίνει ελπίδα διοργανώνοντας ένα φιλανθρωπικό σαφάρι προς στήριξη του έργου του Ιδρύματός.

Η στήριξή όλων έδωσε στο Ίδρυμα δύναμη να συνεχίσει το έργο του.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Send this to a friend