Home ΛΑΡΝΑΚΑ Η ΣΚΑΛΙΩΤΙΣΣΑ Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα
Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα

Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα

Σε νέα θανατηφόρα οδική σύγκρουση, που συνέβη χθες στη Λάρνακα, έχασε τη ζωή του ο 79χρονος Τρύφωνας Παπαχριστοφόρου.

Συγκεκριμένα, γύρω στις χθες το πρωί ενώ 42χρονος οδηγούσε μπετονιέρα στη λεωφόρο Γρίβα Διγενή κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, παρέσυρε και τραυμάτισε τον 79χρονο, ο οποίος εκείνη τη στιγμή επιχείρησε να διασταυρώσει τον δρόμο.Ο 79χρονος, τραυματίστηκε σοβαρά και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου υπέκυψε στα τράυματά του γύρω στις 11.30 το πρωί.

 

Αντιμέτωποι με μια πρωτοφανή «άσχημη» κατάσταση βρέθηκαν αξιωματικοί, ΣΥΟΠ και κληρωτοί της ΕΦ καθώς επιτήδειοι φαίνεται να έριξαν κοπριά δίπλα στη στρατοπεδιά της άσκησης Ίρις στο Καλό Χωριό.

Σύμφωνα με καταγγελίες τα άτομα που το έκαναν φαίνεται να ήταν επί σκοπού επειδή δεν θέλουν την Εθνική Φρουρά να ασκείται εκεί.Το όλο ζήτημα είναι πρωτίστως θέμα υγιεινής και αξιοπρέπειας των αξιωματικών, υπαξιωματικών, ΣΥΟΠ και κληρωτών που συμμετέχουν στην άσκηση.

Στην περιοχή επικρατεί δυσοσμία αλλά και δυσφορία εκ μέρους των συμμετεχόντων για το περιστατικό.

 

Πρόθυμη να συνεχίσει τις συζητήσεις με τις συντεχνίες μέχρι την εξεύρεση αμοιβαίας αποδεκτής λύσης προς όφελος του κοινού, δηλώνει η Larnaca Public Transport, ενόψει της εξαγγελθείσας για σήμερα 24ωρης απεργίας των οδηγών λεωφορείων. Σε ανακοίνωση της η συγκεκριμένη εταιρεία εκφράζει απολογίες «στους επιβάτες και στους πολίτες της Λάρνακας για την όποια ταλαιπωρία πιθανόν να υποστούν λόγω σημερινή της απεργίας των οδηγών λεωφορείων.

Στην ανακοίνωση τους αναφέρουν πως παρά το γεγονός ότι «και το Υπουργείο Εργασίας, έχει κηρύξει αδιέξοδο στη διαπραγματευτική διαδικασία, η εταιρεία εξακολουθεί να είναι πρόθυμη να συνεχίσει τις συζητήσεις με τις συντεχνίες μέχρι να βρεθεί μια αμοιβαία αποδεκτή λύση προς όφελος του ευρύτερου κοινού. Πιστεύουμε ότι αυτός δεν είναι ο τρόπος επίλυσης των ζητημάτων που τέθηκαν, αλλά μέσω εποικοδομητικής και συλλογικής συζήτησης από κοινού, όπως συνέβη και στο παρελθόν».

 

Send this to a friend