Home ΛΑΡΝΑΚΑ Ντροπή σου Πρόεδρε – Το ήξερες και δεν έκανες τίποτα
Ντροπή σου Πρόεδρε – Το ήξερες και δεν έκανες τίποτα

Ντροπή σου Πρόεδρε – Το ήξερες και δεν έκανες τίποτα

Μια ακόμα τραγική ιστορία είδε το φως της δημοσιότητας και αφορά σε αιχμάλωτο πολέμου. Μια ιστορία που καταδεικνύει ότι αυτό το κράτος δεν μπορεί να έχει ΣΩΤΗΡΙΑ.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα της Εφημερίδας Φιλελεύθερος, ο Μιχάλης Κυριάκου, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ατύχημα με το αναπηρικό του αμαξίδιο, τον περασμένο Απρίλιο σε εκδήλωση των αιχμαλώτων,  είχε ζητήσει από τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη όπως τον βοηθήσει το κράτος και του αντικαταστήσει το ελλαττωματικό ηλεκτρικό αμαξίδιο που είχε.

Επείδή, όμως, είμαστε στην Κύπρο, η υπόσχεση αυτή δεν εκπληρώθηκε.  Μετά από πέντε μήνες, το αμαξίδιο του τον άφησε στο δρόμο, με αποτέλεσμα ο ίδιος να τραυματιστεί καθώς τον ρυμούλκησε όχημα, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του.

 

 

Όπως σημειώνει, Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Αιχμαλώτων Πολέμου 1974, Βάσος Χρίστου, επικοινώνησε ο ίδιος με το Προεδρικό και τον ενημέρωσαν ότι δόθηκε η εντολή και θα τύχει χειρισμού το αίτημα του κ. Κυριάκου, προτείνοντας, μάλιστα, να γίνει και εκδήλωση για να του παραδώσουν το καινούριο αμαξίδιο.

Δυστυχώς, όμως, επειδή ζούμε σε ένα φαύλο ΚΡΑΤΟΣ που δεν σέβεται την ανθρώπινη ζωή και τις ανθρώπινες ανάγκες το όλο θέμα ξεχάστηκε, τα τηλέφωνα δεν τα σήκωνε κανείς και έφτασε η στιγμή όπου ένας συνάνθρωπος μας έχασε τη ζωή του… όταν αφού έγινε προσπάθεια να ρυμουλκηθεί το παλιό του αμαξίδιο. Κατά την προσπάθεια, έπεσε κάτω, χτύπησε στο κεφάλι και την επόμενη μέρα πέθανε.

Δυστυχώς ΠΡΟΕΔΡΕ η ευθύνη βαραίνει εσένα και όσους σε πλαισιώνουν αφού ΑΝ είχες υλοποιήσει την υπόσχεση σου, ο συνάνθρωπος μας δεν θα είχε χάσει τη ζωή του…

Ακόμα και η ντροπή είναι λίγη…

ΤΕΙΡΕΣΙΑΣ

 

Send this to a friend