Home ΛΑΡΝΑΚΑ Στήριξη της Μεταρρύθμισης της Τοπικής Αυτοδιοίκησης: Επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα του ΑΚΕΛ, Στέφανου Στεφάνου, στο Δήμο Λάρνακας
Στήριξη της Μεταρρύθμισης της Τοπικής Αυτοδιοίκησης: Επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα του ΑΚΕΛ, Στέφανου Στεφάνου, στο Δήμο Λάρνακας

Στήριξη της Μεταρρύθμισης της Τοπικής Αυτοδιοίκησης: Επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα του ΑΚΕΛ, Στέφανου Στεφάνου, στο Δήμο Λάρνακας

Ο Δήμος Λάρνακας, στο πλαίσιο των ενεργειών του για την επιτυχή εφαρμογή της μεταρρύθμισης της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, υποδέχθηκε την Παρασκευή 4 Οκτωβρίου το Γενικό Γραμματέα του ΑΚΕΛ, κ. Στέφανο Στεφάνου, στο Δημαρχείο.

Ο κ. Στεφάνου συναντήθηκε με το Δήμαρχο Λάρνακας, κ. Ανδρέα Βύρα, και συζήτησε εκτενώς τα θέματα που αφορούν την πορεία της μεταρρύθμισης, τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι δήμοι καθώς και τις ανάγκες της Λάρνακας.

Κατά τη συνάντηση, ο κ. Στεφάνου τόνισε την ανάγκη να στηρίξει η κυβέρνηση και τα αρμόδια Υπουργεία την προσπάθεια που γίνεται για τη μεταρρύθμιση, επισημαίνοντας ότι χωρίς επαρκή στελέχωση και οικονομική υποστήριξη, οι αρμοδιότητες που έχουν δοθεί στους Δήμους δεν θα μπορέσουν να ασκηθούν αποτελεσματικά.

 

 

Ο Δήμαρχος Λάρνακας, από την πλευρά του, σημείωσε ότι, λόγω της προετοιμασίας και της οργανωμένης εργασίας που έχει γίνει, τα προβλήματα στην Λάρνακα είναι λιγότερα συγκριτικά με άλλες περιοχές, ωστόσο υπάρχουν ζητήματα που απαιτούν επίλυση.

Μεταξύ των σημαντικών θεμάτων που συζητήθηκαν ήταν η δημιουργία Πανεπιστημιακής Σχολής στη Λάρνακα, ένα έργο το οποίο έχει εξαγγελθεί και για το οποίο ο Δήμος είναι έτοιμος να προχωρήσει, καθώς και οι αναπτυξιακές προοπτικές της περιοχής των πετρελαιοδεξαμενών, του λιμανιού και της μαρίνας.

Ο κ. Βύρας ευχαρίστησε τον κ. Στεφάνου για τη στήριξη του ΑΚΕΛ και τόνισε τη σημασία της συνεργασίας για την επίλυση των θεμάτων που αφορούν την πόλη.

Ο Δήμος Λάρνακας παραμένει αφοσιωμένος στην επιτυχή εφαρμογή της μεταρρύθμισης και καλεί την κυβέρνηση να προχωρήσει με τα απαραίτητα μέτρα για να στηριχθεί αυτή η μεγάλη προσπάθεια προς όφελος των πολιτών.

 

 

 

Send this to a friend