Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ Σούππα Λούμα και Ηλιαχτίδα Ζωής ενώνουν δυνάμεις
Σούππα Λούμα και  Ηλιαχτίδα Ζωής ενώνουν δυνάμεις

Σούππα Λούμα και Ηλιαχτίδα Ζωής ενώνουν δυνάμεις

Η Θεατρική Ομάδα Παρωδία και ο Σύνδεσμος Ηλιαχτίδα Ζωής, ενώνουν δυνάμεις ακόμα μια χρονιά, σε μια φιλανθρωπική παράσταση για την ενίσχυση του πολυδιάστατου έργου της Ηλιαχτίδας.

Την Δευτέρα 14/10/2024 στις 20:00 στο Δημοτικό Θέατρο Λάρνακας θα γίνουμε «Σούππα Λούμα» στηρίζοντας έμπρακτα το έργο της Ηλιαχτίδας, αφού όλα τα έσοδα της παράστασης θα δοθούν για στήριξη του συνδέσμου.

Μια διαφορετική παράσταση του έργου αφού στη σκηνή για αυτή μόνο την παράσταση σε γκεστ ρόλους έκπληξη, δύο πολύ γνωστά πρόσωπα της Λάρνακας.

 

 

Ο Γιάννης Διανέλλος και ο Μάριος Κουκουμάς αποδέχτηκαν την πρόσκληση/πρόκληση για στήριξη της Ηλιαχτίδας και «επιβιβάζονται» μαζί με τους ηθοποιούς της ΘΟ Παρωδία στη σκηνή για να (τα).. σας κάνουν Σούππα Λούμα από τα γέλια! Μια ξεχωριστή παράσταση για ένα όμορφο σκοπό με απεριόριστο γέλιο που δεν πρέπει να χάσετε, γι αυτό εξασφαλίστε τα εισιτήρια σας έγκαιρα.

Το «Σούππα Λούμα» είναι μια σύγχρονη κυπριακή κωμωδία η οποία διαδραματίζεται «εν πλω» σε ένα καράβι με μια τρελή παρέα ατόμων 3ης ηλικίας που σχεδιάζουν να «αποδράσουν»  από τη σκληρή τους καθημερινότητα.

Μαζί τους ένας καπετάνιος με ιδιόμορφο σύνδρομο, μια επίδοξη νύμφη και ένας αδέξιος μηχανικός που αποτελούν το πλήρωμα ενός πλοίου με προορισμό μια θεότρελη κωμωδία! Οι δυσκολίες της 3ης ηλικίας, η σκληράδα της απομόνωσης, οι αναπηρίες που φέρνει το γήρας αλλά και μια απόπειρα φόνου, ενώνονται σε ένα ταξίδι με ευτράπελες καταστάσεις, «εκρηκτικούς» χαρακτήρες και άφθονο γέλιο, όπως η Παρωδία έχει συνηθίσει το θεατρικό κοινό.

Το κείμενο του έργου καθώς και την σκηνοθεσία υπογράφει ο Δωρόθεος Δωροθέου. Τη μουσική έγραψε και επιμελήθηκε ο Ανδρέας Λιασής και τις χορογραφίες η Ανδριάνα Κονταρα. Τα σκηνικά φιλοτέχνησε ο Μηνάς Αλαμπρίτης.

«Συνεπιβάτες» σε αυτό το κωμικό ταξίδι ακόμα 9 εραστές της τέχνης επί σκηνής: Ε. Αντωνίου, Ρ. Φελλά, Θ. Αλαμπρίτη, Χ. Αντωνίου, Μ. Ιωάννου, Α. Κωνσταντή, Μ. Σαξάνη, Κ. Εφφέ, Γ. Χαραλάμπους.

Εισιτήρια προπωλούνται προς €10 : στο Σύνδεσμο Ηλιαχτίδα Ζωής, Περίπτερο Κκονέ Αραδίππου και στα τηλ. : 99858888/ 99499413/24823882.

 

 

 

 

 

Send this to a friend