Home ΕΞΟΔΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΑΡΝΑΚΑΣ Η Bioland Energy Group αναλαμβάνει τον ρόλο του «Sustainability Sponsor» στον 7ο Radisson Blu Διεθνή Μαραθώνιο Λάρνακας
Η Bioland Energy Group αναλαμβάνει τον ρόλο του «Sustainability Sponsor»  στον 7ο Radisson Blu Διεθνή Μαραθώνιο Λάρνακας

Η Bioland Energy Group αναλαμβάνει τον ρόλο του «Sustainability Sponsor» στον 7ο Radisson Blu Διεθνή Μαραθώνιο Λάρνακας

Η Bioland Energy Group, συμμετέχει ενεργά στον 7ο Radisson Blu Διεθνή Μαραθώνιο Λάρνακας ως «Sustainability Sponsor», παραμένοντας πιστή στο ρόλο της για την καλλιέργεια συνείδησης και εφαρμογής καλών πρακτικών περιβαλλοντικής βιωσιμότητας.

Ο CEO της Bioland Energy Group, Δημήτρης Κωνσταντινίδης , δήλωσε: «Είμαστε περήφανοι που η Bioland Energy Group, πρωτοπόρος στον τομέα της πράσινης ηλεκτρικής ενέργειας, αναλαμβάνει τον ρόλο του «Sustainability Sponsor» του 7ου  Radisson Blu Διεθνή Μαραθωνίου Λάρνακας, στηρίζοντας για ακόμη μία χρονιά την σπουδαία αθλητική διοργάνωση. Σας προσκαλούμε να επισκεφθείτε το περίπτερο μας στην εκδήλωση της Κυριακής 17 Νοεμβρίου στις Φοινικούδες, για να σας ενημερώσουμε για τις δραστηριότητές μας. Ανυπομονούμε να σας γνωρίσουμε και να περάσουμε μαζί μια υπέροχη μέρα».

Η Bioland Energy Group παρέχει ηλεκτρική ενέργεια σε εμπορικούς και βιομηχανικούς πελάτες, έχοντας ως στόχο να επεκταθεί στο εγγύς μέλλον και στον τομέα της οικιακής κατανάλωσης, προσφέροντας ποιοτικές και φιλικές προς το περιβάλλον υπηρεσίες, σε ανταγωνιστικές τιμές. Ως «Sustainability Sponsor» του Μαραθωνίου, η εταιρεία θα επικεντρωθεί σε περιβαλλοντικές δράσεις, προωθώντας την ανακύκλωση, τη μείωση των εκπομπών CO2, και την εξοικονόμηση ενέργειας, στοχεύοντας στην ευαισθητοποίηση των συμμετεχόντων για την κλιματική αλλαγή.

 

 

Ο 7ος Radisson Blu Διεθνής Μαραθώνιος Λάρνακας είναι έτοιμος και φέτος να υποδεχθεί χιλιάδες δρομείς. Με σημείο εκκίνησης την παραλία των Φοινικούδων την Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2024, αθλητές από όλο τον κόσμο θα γίνουν μέρος της μεγαλύτερης γιορτής του αθλητισμού στο νησί, συμμετέχοντας σε μία από τις 7 διαδρομές του.

Το πρόγραμμα ξεκινάει με τη βασική διαδρομή του Μαραθωνίου Δρόμου (42.195χλμ.), του Ημιμαραθώνιου δρόμου (21.095χλμ.) και των 10χλμ. αγώνα δρόμου. Ακολουθούν οι διαδρομές των 5χλμ. αγώνα δρόμου και των 5χλμ. εταιρικού αγώνα, ενώ η ημέρα ολοκληρώνεται με το Fun Race 1χλμ. για ενήλικες και το McDonald’s™ Kids Race 1χλμ. για παιδιά.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές: https://www.larnakamarathon.com/

Send this to a friend