Home ΛΑΡΝΑΚΑ Στη Σαρδηνία η ομάδα BOCCIA της Κυπριακής Αθλητικής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία
Στη Σαρδηνία η ομάδα BOCCIA της Κυπριακής Αθλητικής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία

Στη Σαρδηνία η ομάδα BOCCIA της Κυπριακής Αθλητικής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία

Στην Όλμπια της Σαρδηνίας βρίσκεται αυτές τις μέρες η Κυπριακή αποστολή Boccia της Ομοσπονδίας μας (Μέλος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας BISFED), για να συμμετάσχει στο Olbia 2024 World Boccia Challenger, που πραγματοποιείται στην OLBIA της Σαρδηνίας.

Στους αγώνες θα συμμετάσχουν η αθλήτρια μας ΣΟΦΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΟΥ και οι αθλητές μας ΜΑΡΙΟΣ ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΥ και ΧΡΙΣΤΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ.
Προπονήτρια της ομάδας Boccia της Ομοσπονδίας μας, ορίστηκε η ΓΕΩΡΓΙΑ ΟΝΟΥΦΡΙΟΥ ενώ Αρχηγός Αποστολής ορίστηκε το Μέλος του δ.σ. και Τεχνικός Διευθυντής της Κ.Α.Ο.Α.ΜΕ.Α. κ. ΑΡΙΣΤΟΣ ΕΥΡΥΠΙΔΟΥ.

Την αποστολή συνοδεύει και ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας μας κ. ΤΑΣΟΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΥ, ο οποίος θα συμμετάσχει και στο Φόρουμ της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας ΒISFED.

 

 

Σε δηλώσεις του στο Αεροδρόμιο Λάρνακας, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας μας κ. Tasos Procopiou, αφού πρώτα ευχήθηκε κάθε επιτυχία στους Αθλητές/Αθλήτρια Βοccia της Ομοσπονδίας μας, οι οποίοι τους τελευταίους 6 μήνες προετοιμάστηκαν εντατικά για την συγκεκριμμένη διοργάνωση, στη συνέχεια εξέφρασε τις θερμές ευχαριστίες του στον Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού – KOA για την διαχρονική οικονομική στήριξη του, καθώς επίσης στους

Χορηγούς/Yποστηρικτές της εν λόγω διοργάνωσης :
MULTIBUILD LTD
A & S TYRE SERVICES
CHAR.PILAKOUTAS GROUP
GESAMA PROPERTIES DEVELOPMENT
SPORTING ACADEMY LTD
PANIKKOS MAPPA
CHR.IOANNIDES
M.PESLIKAS & ASSOCIATES LTD
LABELEX LTD
DINI TECHNITY.
ΑΤΑΛΙΩΤΗΣ & ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΛΤΔ

Tέλος ο Πρόεδρος της Κ.Α.Ο.Α.ΜΕ.Α. κ. Προκοπίου δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει την Διεύθυνση της Hermes Airport, την Cyprus Puplic Transport και την Cyprus Airports F&B Ltd, για την άψογη εξυπηρέτηση τους αλλά και για την ζεστή φιλοξενία τους στο Αεροδρόμιο Λάρνακας.

 

 

Send this to a friend