Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ Ο Διεθνής Μαραθώνιος Λάρνακας και φέτος στον παλμό του Radisson Blu
Ο Διεθνής Μαραθώνιος Λάρνακας και φέτος στον παλμό του Radisson Blu

Ο Διεθνής Μαραθώνιος Λάρνακας και φέτος στον παλμό του Radisson Blu

 

 

Ο κορυφαίος ξενοδοχειακός όμιλος Radisson Blu, επιβεβαιώνει για ακόμα μια χρονιά την αφοσίωσή του στη μεγάλη αθλητική διοργάνωση, ως ονομαστικός χορηγός του Radisson Blu Διεθνούς Μαραθωνίου Λάρνακας.

Ο 7ος Radisson Blu Διεθνής Μαραθώνιος Λάρνακας που θα διεξαχθεί στις 17 Νοεμβρίου 2024, αναμένεται να προσφέρει μοναδικές αθλητικές εμπειρίες και ανεπανάληπτες στιγμές σε συμμετέχοντες και θεατές, εμπλουτίζοντας το κύρος και τη λάμψη της πόλης της Λάρνακας.

Από το 2017, χρονιά έναρξης του πρώτου  Μαραθωνίου στη Λάρνακα, η συνεργασία με τον ξενοδοχειακό όμιλο παραμένει ισχυρή και συνυφασμένη με το κοινό όραμα των διοργανωτών για δημιουργία και διεύρυνση μίας επιδραστικής αθλητικής διοργάνωσης.

 

Ο Μαραθώνιος έχει πλέον καθιερωθεί ως ένας σημαντικός θεσμός, προσελκύοντας κάθε χρόνο χιλιάδες δρομείς, από περισσότερες από 70 χώρες. Πρόκειται για μια πραγματική γιορτή που προάγει την ευγενή άμιλλα, το αθλητικό ιδεώδες και τον υγιεινό τρόπο ζωής, ενώ ενώνει ανθρώπους από όλο τον κόσμο.

«Ως ονομαστικός χορηγός για 7η συνεχή χρονιά, το Radisson Blu Hotel Larnaca είναι υπερήφανο που συνεχίζει να στηρίζει μια διοργάνωση που ενσαρκώνει το πνεύμα της ανθεκτικότητας και των επιτευγμάτων.

Ο Radisson Blu Διεθνής Μαραθώνιος Λάρνακας συγκεντρώνει αθλητές και λάτρεις του αθλητισμού από όλο τον κόσμο, προσφέροντάς τους την ευκαιρία να ξεπεράσουν τα όριά τους και να απολαύσουν την ιστορική και πανέμορφη πόλη της Λάρνακας.

Ο Radisson Blu Διεθνής Μαραθώνιος έχει εξελιχθεί σε ένα γεγονός-σύμβολο για τη Λάρνακα, αναδεικνύοντας αξίες όπως η ενότητα, η αποφασιστικότητα και η προσπάθεια για αριστεία, αξίες που συνάδουν άρρηκτα με την ταυτότητα της επωνυμίας μας», δήλωσε ο Μάριος Δημητρίου, Γενικός Διευθυντής του Radisson Blu Hotel.

Το Radisson Blu Hotel Larnaca, με τον κομψό και σύγχρονο σχεδιασμό του, βρίσκεται σε προνομιακή τοποθεσία στο κέντρο της πόλης, κοντά στη θάλασσα, εξασφαλίζοντας άμεση πρόσβαση τόσο στα αξιοθέατα της Λάρνακας όσο και στον Διεθνή Αερολιμένα. Τα ευρύχωρα δωμάτια, με ελάχιστο μέγεθος 36 τ.μ., και οι πολυτελείς σουίτες έως 56 τ.μ., προσφέρουν σύγχρονες ανέσεις. Στον 16ο όροφο, το εντυπωσιακό Sky Bar προσφέρει δημιουργικά κοκτέιλ και εκλεκτά platters to share, σε ένα ατμοσφαιρικό και κομψό περιβάλλον, όπου η φιλική εξυπηρέτηση και η χαλαρή διάθεση συνοδεύονται από μια εκπληκτική θέα από ψηλά.

Ο 7ος Radisson Blu Διεθνής Μαραθώνιος Λάρνακας είναι έτοιμος και φέτος να υποδεχθεί χιλιάδες δρομείς. Με σημείο εκκίνησης την παραλία των Φοινικούδων την Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2024, αθλητές από όλο τον κόσμο θα γίνουν μέρος της μεγαλύτερης γιορτής του αθλητισμού στο νησί, συμμετέχοντας σε μία από τις 7 διαδρομές του.

Το πρόγραμμα ξεκινάει με τη βασική διαδρομή του Μαραθωνίου Δρόμου (42.195χλμ.), του Ημιμαραθώνιου δρόμου (21.095χλμ.) και των 10χλμ. αγώνα δρόμου. Ακολουθούν οι διαδρομές των 5χλμ. αγώνα δρόμου και των 5χλμ. εταιρικού αγώνα, ενώ η ημέρα ολοκληρώνεται με το Fun Race 1χλμ. για ενήλικες και το McDonald’s™ Kids Race 1χλμ. για παιδιά.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές: https://www.larnakamarathon.com/

Send this to a friend