Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΥΠΡΟΣ Συνελήφθη ο ισοβίτης δραπέτης
Συνελήφθη ο ισοβίτης δραπέτης

Συνελήφθη ο ισοβίτης δραπέτης

 

 

Σε κινητοποίηση τέθηκαν οι Αρχές μετά από πληροφορία ότι ο ισοβίτης δραπέτης θεάθηκε να κινείται στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, εντοπίστηκε και συνελήφθη στην παραλιακή περιοχή της Λεμεσού, στη Γερμασόγεια.

Μιλώντας στο ΚΥΠΕ ο Αστυνομικός Διευθυντής Λεμεσού Αντρέας Αγγελίδης είπε ότι η σύλληψη έγινε κατορθωτή μετά από αξιοποίηση πληροφορίας που έφτασε στην Αστυνομία και σύμφωνα με την οποία άτομο που έμοιαζε με τον καταζητούμενο δραπέτη περπατούσε στην παραλιακή περιοχή Αμαθούντας.

 

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις απέκλεισαν την περιοχή και μετά από ανθρωποκυνηγητό κατάφεραν να συλλάβουν τον 42χρονο δραπέτη.

Υπενθυμίζεσαι ότι ο Δώρος Θεοφάνους είχε αποδράσει από το πατρικό του στα Χολέτρια την Πέμπτη, κατά τη διάρκεια προγραμματισμένης επίσκεψης σε συγγενικά του πρόσωπα και αφού διέλαθε της προσοχής μελών της ΜΜΑΔ και δεσμοφυλάκων που τον συνόδευαν. Η Αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για εντοπισμό του.

Το 2011 το Μόνιμο Κακουργιοδικείο είχε επιβάλει στον Δώρο Θεοφάνους ποινή δια βίου φυλάκισης για τον εκ προμελέτης φόνο της συντρόφου του, Γιούλιας Οπόροκ, 24 ετών, και 35 χρόνια φυλάκιση με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας για το φόνο της 3χρονης κόρης της Βικτώριας, ποινές οι οποίες είναι συνεχόμενες.

 

Send this to a friend