Home ΛΑΡΝΑΚΑ Η ΣΚΑΛΙΩΤΙΣΣΑ Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα
Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα

Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα

 

 

Άρχισε χθες το βράδυ και συνεχίζεται και απόψε στην πλατεία Ζουχουρί στη Λάρνακα το δεύτερο Φεστιβάλ Τζαζ. Μετά την επιτυχία του πρώτου φεστιβάλ, η φετινή διοργάνωση προσφέρει ακόμα πιο συναρπαστικές μουσικές εμπειρίες, με συμμετοχές από κορυφαίους καλλιτέχνες της Κυπριακής και διεθνούς τζαζ σκηνής.

Το φεστιβάλ περιλαμβάνει μια σειρά από ζωντανές εμφανίσεις που αναδεικνύουν την ποικιλομορφία και το βάθος της τζαζ μουσικής. Οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μοναδικές ερμηνείες από καταξιωμένους μουσικούς, καθώς και να ανακαλύψουν νέους και ανερχόμενους καλλιτέχνες.

Χθες το πρόγραμμα το φεστιβάλ άνοιξε ο Βασίλης Ξενόπουλος , ο οποίος είναι μέλος της αγγλικής τζαζ σκηνής με το πενταμελές σχήμα του που αποτελείται από καταξιωμένους Κύπριους μουσικούς και συνεχίζει μια πρωτοποριακή μπάντα που αποτελείται από 10 οργανοπαίκτες και 2 φωνές, με λάτιν διάθεση υπό την διεύθυνση του Γιώργου Μορφίτη.

 

Αρκετά υποσχόμενη και απόψε η βραδιά για τους λάτρεις της τζάζ μουσικής.

Το Φεστιβάλ να πούμε είναι με ελεύθερη είσοδο και το οποίο υπόσχεται να γίνει το πολιτιστικό γεγονός της χρονιάς και προσφέρει δωρεάν μπύρα στους παρευρισκόμενους.

Το Ίδρυμα Χριστίνα Α. Αποστόλου, διοργανώνει και φέτος τη φιλανθρωπική Γιορτή Αγάπης και Ανθρωπιάς και μας περιμένει όλους αύριο Σάββατο από τις 5.30 μέχρι και τις 11.30 το βράδυ στο Δημοτικό Κήπο Λάρνακας με πολλά παιχνίδια, φαγητό, διασκέδαση και καλλιτεχνικό πρόγραμμα. Η είσοδος όπως πάντα είναι ελεύθερη.

Όλα τα έσοδα θα διατεθούν από το ίδρυμα Χριστίνα Α. Αποστόλου για τη στήριξη παιδιών και νέων που πάσχουν από μακροχρόνιες ασθένειες και πρέπει να μεταβούν στο εξωτερικό για θεραπεία καθώς και άλλες αγαθοεργίες. Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Μητροπολίτη Κιτίου κ. Νεκτάριου.

Και το μήνυμα του Ιδρύματος Χριστίνας Α. Αποστόλου είναι Να είστε όλοι εκεί! Για τα παιδιά μας.

Send this to a friend