Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ Ανακοίνωση Αποτελεσμάτων Διαγωνισμού για σχεδιασμό λογότυπου για τον Επαρχιακό Οργανισμό Αυτοδιοίκησης Λάρνακας
Ανακοίνωση Αποτελεσμάτων Διαγωνισμού για σχεδιασμό λογότυπου για τον Επαρχιακό Οργανισμό Αυτοδιοίκησης Λάρνακας

Ανακοίνωση Αποτελεσμάτων Διαγωνισμού για σχεδιασμό λογότυπου για τον Επαρχιακό Οργανισμό Αυτοδιοίκησης Λάρνακας

 

 

Ο Επαρχιακός Οργανισμός Αυτοδιοίκησης Λάρνακας (ΕΟΑΛ) ανακοινώνει την ολοκλήρωση της διαδικασίας για την επιλογή λογοτύπου του Οργανισμού.

Στα πλαίσια του Διαγωνισμού Αρ. ΕΟΑΛ 1/2024 για σχεδιασμό λογότυπου για τον ΕΟΑΛ, ο οποίος προκηρύχθηκε στις 01/07/2024, υποβλήθηκαν συνολικά είκοσι (20) προτάσεις.

Τις προτάσεις εξέτασε Κριτική Επιτροπή στη βάση των κριτηρίων/όρων και προδιαγραφών, που διατυπώθηκαν στους όρους των Εγγράφων του Διαγωνισμού. Το Συμβούλιο του ΕΟΑΛ στη συνεδρία του με αριθμό 3/2024, η οποία πραγματοποιήθηκε στις 2/9/2024, αποφάσισε να επικυρώσει την απόφαση της Κριτικής Επιτροπής και να απονείμει το πρώτο βραβείο στην εταιρία Marketing, Competitive Edge για την πρότασή της με αριθμό 9,  για την οποία έλαβε χρηματικό έπαθλο €1.000.

 

Η Κριτική Επιτροπή έκρινε ότι η εν λόγω πρόταση ανταποκρινόταν πληρέστερα στα ζητούμενα του διαγωνισμού.

Η πρόταση επελέγη για τους εξής λόγους:

Όπως διατυπώνεται και στο σκεπτικό των καλλιτεχνών οι οποίοι σχεδίασαν το λογότυπο: «συνδυάζει στοιχεία που συμβολίζουν τη συνέργεια των υπηρεσιών του ΕΟΑΛ και τη δέσμευση για εξυπηρέτηση της κοινότητας. Το κυκλικό σχήμα συμβολίζει την ολότητα και την ολοκληρωμένη προσέγγιση στη διαχείριση των πόρων και των υποδομών της επαρχίας».

Το επιλεγέν λογότυπο θα εμφανίζεται σε όλες τις εκδηλώσεις, δραστηριότητες και λειτουργίες του ΕΟΑΛ, στα επιστολόχαρτα, στη σφραγίδα, στην ιστοσελίδα, στα έντυπα, σε λοιπά ηλεκτρονικά ή έντυπα μέσα, στα οχήματα του ΕΟΑΛ και οπουδήποτε αλλού κριθεί απαραίτητο.

 

 

 

Send this to a friend