Home ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ A. Πασιουρτίδης: “Απαράδεκτες εικόνες που καταδεικνύουν ακατάλληλο των κτιριακών υποδομών το Λύκειο Βεργίνας στη Λάρνακα”
A. Πασιουρτίδης: “Απαράδεκτες εικόνες που καταδεικνύουν ακατάλληλο των κτιριακών υποδομών το Λύκειο Βεργίνας στη Λάρνακα”

A. Πασιουρτίδης: “Απαράδεκτες εικόνες που καταδεικνύουν ακατάλληλο των κτιριακών υποδομών το Λύκειο Βεργίνας στη Λάρνακα”

 

 

Ειρήνη Αντωνίου

Σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Βουλευτής του ΑΚΕΛ Λάρνακας Ανδρέας Πασιουρτίδης, δίνει στο φώς της δημοσιότητας ακόμη μια εικόνα απαράδεκτη για τα σημερινά δεδομένα.

Όπως βλέπουμε από τις φωτογραφίες του κ. Πασιουρτίδη οι εικόνες είναι απαράδεκτες, καταδεικνύουν το Λύκειο Βεργίνας στη Λάρνακα, άκρως ακατάλληλο και επικίνδυνο των κτιριακών υποδομών. Είναι ένα σχολείο στο οποίο φοιτούν 400 μαθητές.

 

Σύμφωνα με τον Βουλευτή Λάρνακας “Δεν θα πω ότι φωνάζουμε για την κατάσταση που βλέπετε εδώ και αρκετά χρόνια. Δεν θα πω για τον αριθμό επισκέψεων τόσο με την Κοινοβουλευτική Επιτροπή Παιδείας, όσο και ως ΑΚΕΛ. Δεν θα πω για τις επιστολές που στείλαμε στους αρμόδιους για αυτή την απαράδεκτη κατάσταση. Θα αφήσω τον καθένα από εσάς να κρίνει αν αυτό είναι ένα σχολείο το οποίο αξίζει στα παιδιά μας το 2024”.

Το συγκεκριμένο σχολείο όπως όλοι γνωρίζουμε παρουσιάζει προβλήματα από την αρχή της λειτουργίας το 2000. Οι σοβαρές φθορές έχουν ως αποτέλεσμα πολλές φορές το σχολείο να πλημμυρίζει, ενώ υπάρχει και μια ενδεικτική πινακίδα που καλεί τους μαθητές να παραμείνουν δύο μέτρα μακριά διότι υπάρχει κίνδυνος πτώσης πλακών από τους τοίχους.  Έχει ζητηθεί ήδη από τη Σχολική Εφορεία Λάρνακας να γίνει μελέτη για τις όποιες εργασίες απαιτούνται και να διαχωριστούν τα έργα με συγκεκριμένα χρονοδιαγράμματα.

 

Send this to a friend