Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ Συνελήφθη 24χρονος για τα μαχαιρώματα στη Λάρνακα συναδέλφου του
Συνελήφθη 24χρονος για τα μαχαιρώματα στη Λάρνακα συναδέλφου του

Συνελήφθη 24χρονος για τα μαχαιρώματα στη Λάρνακα συναδέλφου του

 

 

Νεαρός ηλικίας 24 ετών, συνελήφθη για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση οπλοφορίας προς διέγερση τρόμου, μαχαιροφορίας, επίθεσης με πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης, απειλής και δημόσιας εξύβρισης, αδικήματα που φέρεται να διαπράχθηκαν στη Λάρνακα.

Όπως ανέφερε ο Σπύρος Χρυσοστόμου, εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας γύρω στις 13.35 την Τετάρτη, λήφθηκε πληροφορία για τραυματισμένο πρόσωπο σε εστιατόριο στην λεωφόρο Αθηνών, παραλία των Φοινικούδων, στην Λάρνακα.

«Μέλη του ΟΠΕ και ΤΑΕ Λάρνακας μετέβησαν στο σημείο όπου εντόπισαν αλλοδαπό ηλικίας 27 ετών, ο οποίος έφερε τραύμα στο εσωτερικό της παλάμης του χεριού του», είπε.

 

Ο κ. Χρυσοστόμου πρόσθεσε ότι «σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο 27χρονος, μετά από διαφωνία που είχε με συνάδελφο του, ηλικίας 24 ετών και βρισκόταν εκτός εργασίας, του επιτέθηκε πιάνοντας τον από τον λαιμό και απειλώντας τον με μαχαίρι. Με την παρέμβαση τρίτων, ο 24χρονος απομακρύνθηκε από τη σκηνή αφού όμως πρώτα πρόλαβε και τραυμάτισε με μαχαίρι, τον 27χρονο στην αριστερή παλάμη».

Ακόμα όπως ισχυρίστηκε ο 27χρονος «ο 24χρονος του υπέδειξε ένα μεταλλικό πιστόλι με το οποίο τον σημάδεψε».

Όπως είπε ο κ. Χρυσοστόμου «20 λεπτά περίπου μετά τον εντοπισμό του τραυματία μέλη του ΟΠΕ Λάρνακας εντόπισαν τον 24χρονο να κινείται πεζός στην πόλη και τον ανέκοψαν για έλεγχο. Κατά τη διάρκεια ελέγχου που διενεργήθηκε τα μέλη του ΟΠΕ εντόπισαν στην κατοχή του ένα πτυσσόμενο μαχαίρι με λεπίδα μήκους 8 εκατοστών το οποίο κατέληγε σε μύτη και ένα μεταλλικό ομοίωμα πιστολιού».

Ο 24χρονος συνελήφθη για το αυτόφωρο αδίκημα της μαχαιροφορίας και μεταφέρθηκε στο Τμήμα Μικροπαραβάσεων Λάρνακας για κατάθεση.

Σήμερα ο 24χρονος οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας, όπου καταχωρήθηκε υπόθεση εναντίον του και η υπόθεση ορίστηκε για ακρόαση στις 17 Οκτωβρίου.

Ο νεαρός αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση, αφού πρώτα κατέβαλε χρηματική εγγύηση ύψους 5 χιλιάδων ευρώ. Την υπόθεση διερευνά το Τμήμα Μικροπαραβάσεων της ΑΔΕ Λάρνακας.

 

Send this to a friend