Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΥΠΡΟΣ «Πειράξαμε συμφέροντα»: Γιατί θεωρεί σίγουρη την απόλυσή του ο Λοϊζίδης
«Πειράξαμε συμφέροντα»: Γιατί θεωρεί σίγουρη την απόλυσή του ο Λοϊζίδης

«Πειράξαμε συμφέροντα»: Γιατί θεωρεί σίγουρη την απόλυσή του ο Λοϊζίδης

 

 

Σίγουρη θεωρεί την απόλυσή του ο Πρόεδρος του Κλαδικού Συμβουλίου Δεσμοφυλάκων της  Παγκύπριας Συντεχνίας «ΙΣΟΤΗΤΑ», Νίκος Λοϊζίδης. Όπως ανέφερε στην εκπομπή Alpha Καλημέρα, η παραπομπή του αποφασίστηκε από τον Αρχηγό, με τον ίδιο να θεωρεί πως ο λόγος που τον στέλνουν στην τριμελή κι όχι στη μονομελή επιτροπή, είναι το ότι η τριμελής έχει την επιλογή της απόλυσης. Όπως ενημερώθηκε ο κ. Λοϊζίδης, η διαδικασία αναμένεται ν’ αρχίσει εντός Οκτωβρίου.

«Με κατηγορούν για ανάρμοστη συμπεριφορά. Δεν ήρθα ποτέ σαν Αστυφύλακας, έρχομαι εδώ σαν συνδικαλιστής, ιδού η φίμωση. Λένε ότι δεν επικοινωνήσαμε μαζί τους για να μας πούνε τι να λέμε και τι δεν θα λέμε».

Πάντως ο κ. Λοϊζίδης δεν θεωρεί ότι βγήκε ποτέ «εκτός» στον τρόπο με τον οποίο εκφράζεται, καθώς όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, μιλά για ανθρώπινες ζωές πολιτών κι αστυνομικών.

 

«Όταν υπερασπιζόμουν την Αστυνομία δεν ήμουν ανάρμοστος; Εκεί ήμουν συνδικαλιστής; Έτσι επιλέγουμε τον ανάρμοστο; Όταν δεν λέει αυτά που θέλουμε; Πειράξαμε και κάποια συμφέροντα, η συντεχνία μου δεν παίρνει εκατομμύρια χορηγία».

Μάλιστα τις επόμενες μέρες, ο κ. Λοϊζίδης σχεδιάζει να δημοσιεύσει λίστα με όλα τα Σαββατοκύριακα από το 2021 που είναι συνδικαλιστής που πήγε να εργαστεί, ως μια απάντηση σε όσους είπαν πως «τρώει» χρόνο από τα καθήκοντά του στην Αστυνομία για να «βγαίνει στις εκπομπές».

 

Send this to a friend