Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ Pavlina’s Memorial Energy Park στην Περιφέρεια Λάρνακας – Δήμος Αραδίππου
Pavlina’s Memorial Energy Park στην Περιφέρεια Λάρνακας – Δήμος Αραδίππου

Pavlina’s Memorial Energy Park στην Περιφέρεια Λάρνακας – Δήμος Αραδίππου

 

 

Σε τροχιά υλοποίησης, νέο μεγάλο Φωτοβολταικό Πάρκο ισχύος 1.8MW, στην Περιφέρεια Λάρνακας, Δήμος Αραδίππου, εις μνήμη της Παυλίνας Κοσκόσιη Βλασίου.  

Η εταιρεία A.V. Earth Regeneration ltd ξεκινά την ανέγερση του εντός του 2024 και αναμένεται να ολοκληρωθεί αρχές του 2025.

Η Παυλίνα Κοσκόσιη Βλασίου, από την θέση του Πολιτικού Μηχανικού και ως διευθύνουσα σύμβουλος της εταιρείας, A.V. Earth Regeneration ltd από την ίδρυση της, καθοδηγούσε και συμβούλευε στο κρίσιμο τμήμα αδειοδότησης και διαχείρισης των φωτοβολταικών πάρκων. Αποτελέσματα των ενεργειών της, τα οποία τους τελευταίους 3 μήνες ολοκληρώνονται, ήταν οι αδειοδοτήσεις 4 φωτοβολταικών πάρκων ιδιοκτησίας της εταιρείας, συνολικής ισχύος 11MW.

 

Εντός του 2024 ξεκίνησαν και αναμένεται να ολοκληρωθούν τα 2 από τα 4 έργα Φωτοβολταικών Πάρκων, συνολικής ισχύος 6.7MW στην Περιφέρεια Λεμεσού, τα οποία χρηματοδοτούνται σε συνεργασία με οικονομικό Fund από το εξωτερικό.

Επίσης εντός του πρώτου εξαμήνου του 2025, αναμένεται να ολοκληρωθεί και το τέταρτο Φωτοβολταικό Πάρκο ιδιοκτησίας της εταιρείας A.V. Earth Regeneration ltd, συνολικής ισχύος 2.5MW στην περιφέρεια Λάρνακα.

Το συνολικό κόστος ανέγερσης και λειτουργίας, των 4 Φωτοβολταικών Πάρκων, συνολικής ισχύος 11MW υπολογίζεται να κυμανθεί στα 12.000.000 EURO.

Μέρος των οικονομικών εσόδων, από την παραγόμενη ενέργεια, από το Pavlina’s Memorial Energy Park, θα παραχωρείται στην περιφέρεια Λάρνακας για σκοπούς δημιουργίας οικοδομικών έργων κοινής ωφελείας.

Επιπρόσθετα εις μνήμη της θαυμαστής αυτής Γυναίκας, Συζύγου, Μητέρας και Μηχανικού, έχει ξεκινήσει εδώ και τρείς μήνες η οικονομική ενίσχυση για την αποπεράτωση του Ιερού Ναού Αγίου Παρθένιου στους Τρούλλους, μέσω του μελετητικού συμβουλευτικού γραφείου B.S. Consulting Engineers (Civil & Mechanical) L.L.C., στο οποίο η Παυλίνα, υπήρξε επίσης διευθύνουσα σύμβουλος του και καθοδηγήτρια του από την ίδρυσή του. Ο Ιερός Ναός Αγίου Παρθενίου ο οποίος ευρίσκεται σε περίοπτη θέση στους Τρούλλους, υπο την επίβλεψη του Αρχιτέκτονα Μηχανικού Πάτερ Άγγελου Κλεάνθους, αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός του πρώτου εξαμήνου του 2025.

Συνεργάτες και σύμβουλοι των εταιρειών A.V. Earth Regeneration ltd & B.S. Consulting Engineers (Civil & Mechanical) L.L.C. στα πιο πάνω έργα:

GEORGE COUCOUNIS LLC

Prospectacy Ltd

EuRussAsia CONSULTING &CORPORATE SERVICES

PATROCLOS GROUP OF COMPANIES

Marinos Kineyirou Estate Agencies Ltd

Insurance Consultant Μιχάλης Τζιώρτας

 

 

Send this to a friend