Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΕΛΛΑΔΑ Με εγκεφαλική αιμορραγία νοσηλεύεται η Μαρινέλλα στην εντατική
Με εγκεφαλική αιμορραγία νοσηλεύεται η Μαρινέλλα στην εντατική

Με εγκεφαλική αιμορραγία νοσηλεύεται η Μαρινέλλα στην εντατική

 

 

Με εγκεφαλική αιμορραγία, σε κρίσιμη κατάσταση, νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Υγεία» η Μαρινέλλα, η οποία κατέρρευσε στη σκηνή του Ηρωδείου, λίγα λεπτά μετά την έναρξη της συναυλίας της, το βράδυ της Τετάρτης.

Η σπουδαία ερμηνεύτρια υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία, από την οποία διαπιστώθηκε η εγκεφαλική αιμορραγία, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες είχε φρικτό πονοκέφαλο πριν από τη συναυλία.

Όπως αναφέρουν ελλαδικά μέσα, η τραγουδίστρια ανέκτησε τις αισθήσεις στα καμαρίνια και ακολούθως διακομίσθηκε στο νοσοκομείο «Υγεία». Υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία, από την οποία διαπιστώθηκε η εγκεφαλική αιμορραγία, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι είχε φρικτό πονοκέφαλο πριν από τη συναυλία.

 

Η ίδια επικοινωνούσε με το περιβάλλον. Παρόλα αυτά, παρέμεινε στα παρασκήνια για περίπου μία ώρα πριν την παραλάβει το ασθενοφόρο, στις 22:20.

Ιατρικό ανακοινωθέν για Μαρινέλλα:

«Η κα. Παπαδοπούλου Κυριακή (Μαρινέλλα) διακομίσθηκε στις 22:30 επειγόντως στο Νοσοκομείο ΥΓΕΙΑ μετά από λιποθυμικό επεισόδιο.

Διαπιστώθηκε ότι υπέστη σοβαρό αγγειακό εγκεφαλικό επεισόδιο (αιμορραγία) και μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ όπου παραμένει νοσηλευόμενη.

Ο θεράπων ιατρός

Ηλίας Κ. Πολιτάκης».

 

 

Send this to a friend