Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ Ιεζεκιήλ: “Μία μέρα πριν τον αγώνα και δεν έχουμε κάποια ενημέρωση”
Ιεζεκιήλ: “Μία μέρα πριν τον αγώνα και δεν έχουμε κάποια ενημέρωση”

Ιεζεκιήλ: “Μία μέρα πριν τον αγώνα και δεν έχουμε κάποια ενημέρωση”

 

 

Στον ΣΠΟΡ FM μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Σαλαμίνας, Χριστόδουλος Ιεζεκιήλ.

Αναλυτικά:

Για το παιχνίδι με την ΑΕΚ: «Σαφώς και είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Πάντα το Νέα Σαλαμίνα – ΑΕΚ προσφέρει αρκετές συγκινήσεις. Πάμε στο παιχνίδι να διεκδικήσουμε τις δίκες μας πιθανότητες για τη νίκη. Θα σταθούμε στις δυνατότητες των παικτών μας, γνωρίζουμε πολύ καλά τι μπούμε να κάνουμε ειδικά μπροστά στον κόσμο μας».

 

Για την αστάθεια που δείχνει η Νέα Σαλαμίνα: «Σαφώς και η ομάδα θα χρειαστεί λίγο περισσότερο χρόνο. Να πούμε όμως ότι αγωνιστήκαμε με τις πιο φορμαρισμένες ομάδες του πρωταθλήματος και το timing που παίξαμε αυτές τις ομάδες ήταν κακό για μας. Δείξαμε κάποια πολύ καλά στοιχεία, κάποια άλλα όμως δεν ήταν καλά.

Προπονητές και τεχνικό σταφ δουλεύουν καθημερινά στο Μενεού και είμαστε βέβαιοι πως η ομάδα θα σταθεροποιηθεί με την πάροδο του χρόνου. Υπάρχει πολύ καλό υλικό. Υπάρχει αρκετός δρόμος για βελτίωση και δουλειά. Δεν μας απογοητεύει τίποτα και βλέπουμε τον κάθε αγώνα ξεχωριστά για να αρχίσουν να έρχονται περισσότεροι βαθμοί».

Για τον Τόμοβιτς που παίζει την πρώην ομάδα του: «Ιδιαίτερο παιχνίδι για τον Νέναντ. Αντιμετωπίζουμε μια ομάδα που έζησε πολλά και χαρές και λύπες. Είναι ένας επαγγελματίας και στηριζόμαστε σε αυτόν. Είμαστε σίγουροι πως αν καλεστεί από τον προπονητή μας θα δώσει τα πάντα για να φέρει τη νίκη στην ομάδα μας».

Αγωνιστικά: «Επιστρέφουν οι Μελίσσας και Ντιακιτέ. Αμφίβολοι οι Μπεχαράνο και εκτός οι Λέουκο, Άντος και Παπαγεωργίου, ο οποίος τελικά δεν προλαβαίνει».

Για Ντουρμισάι: «Δυστυχώς είμαστε μια μέρα πριν τον αγώνα και είμαστε στην αναμονή αν θα έχουμε στη διάθεση μας τον Ντουρμισάι. Δεν έχουμε κάποια ενημέρωση».

Για την παρουσία του κόσμου: «Είμαστε βέβαιοι πως θα έχουμε μαζική παρουσία. Πάει καλά η προπώληση. Ευελπιστούμε πως θα έχουμε μια κατακόκκινη κερκίδα».

Send this to a friend