Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΥΠΡΟΣ Η Wizz Air επεκτείνει τις επιλογές πληρωμής με apple pay και google pay
Η Wizz Air επεκτείνει τις επιλογές πληρωμής με apple pay και google pay

Η Wizz Air επεκτείνει τις επιλογές πληρωμής με apple pay και google pay

 

 

Η Wizz Air, η πιο περιβαλλοντικά βιώσιμη αεροπορική εταιρείας παγκοσμίως[1], ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά την ενσωμάτωση των Apple Pay και Google Pay στην εφαρμογή της για κινητά, προσφέροντας ακόμη μεγαλύτερη ευκολία στις κρατήσεις εισιτηρίων και τη διαχείριση ταξιδιών των επιβατών της. Η νέα δυνατότητα είναι ήδη διαθέσιμη στην επίσημη εφαρμογή της Wizz Air για συσκευές iOS και Android.

Με την προσθήκη αυτών των δημοφιλών ψηφιακών λύσεων πληρωμής, η Wizz Air συνεχίζει να δίνει προτεραιότητα στην εμπειρία των πελατών της, παρέχοντας περισσότερες ευέλικτες επιλογές πληρωμής. Οι ταξιδιώτες μπορούν πλέον να απολαμβάνουν μια γρήγορη και ασφαλή διαδικασία πληρωμής, τόσο για εισιτήρια όσο και για πρόσθετες υπηρεσίες.

Αυτή η πρωτοβουλία έρχεται σε συνέχεια της πρόσφατης ενσωμάτωσης των καρτών Revolut στις πτήσεις της Wizz Air, σηματοδοτώντας ένα ακόμη σημαντικό βήμα στην επέκταση των επιλογών πληρωμής που προσφέρει η εταιρεία. Η προσθήκη των Apple Pay και Google Pay ενισχύει τη δέσμευση της Wizz Air να προσαρμόζεται στις ανάγκες των σύγχρονων ταξιδιωτών, κάνοντας τον προγραμματισμό και την πραγματοποίηση ταξιδιών όσο το δυνατόν πιο απρόσκοπτη και αποδοτική.

 

Η νέα λειτουργία επιτρέπει στους πελάτες να πραγματοποιούν γρήγορες και εύκολες πληρωμές έως και 10 ημέρες πριν την αναχώρηση, κάτι ιδιαίτερα χρήσιμο για όσους κάνουν κρατήσεις την τελευταία στιγμή και θέλουν να εκμεταλλευτούν μια καλή προσφορά. Περισσότερο από το 30% των ταξιδιωτών προτιμούν να αγοράζουν πρόσθετες υπηρεσίες και προϊόντα σε μεταγενέστερο στάδιο της κράτησης, με σχεδόν τους μισούς να το κάνουν μέσω της εφαρμογής. Με τις νέες αυτές επιλογές πληρωμής, η προσθήκη υπηρεσιών σε μία κράτηση γίνεται πλέον πιο εύκολη από ποτέ.

Ο Remus Moraru, Επικεφαλής Ηλεκτρονικού Εμπορίου της Wizz Air, δήλωσε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που ενισχύουμε τις επιλογές πληρωμής μας με την ενσωμάτωση του Apple Pay και του Google Pay. Αυτή η εξέλιξη απλοποιεί τη διαδικασία κράτησης για τους επιβάτες μας και δείχνει τη δέσμευσή μας να προσφέρουμε καινοτόμες και εύχρηστες λύσεις που ανταποκρίνονται στις ανάγκες των σύγχρονων ταξιδιωτών. Είναι ιδιαίτερα χρήσιμη για όσους κάνουν κρατήσεις την τελευταία στιγμή και επιθυμούν μία ταχύτερη διαδικασία, αλλά και για εκείνους που θέλουν να προσθέσουν υπηρεσίες στην κράτησή τους λίγες ημέρες πριν την πτήση.

Send this to a friend