Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ Τελετή Έναρξης του Ζηνώνειου Ελεύθερου Πανεπιστημίου Λάρνακας με εισηγήτρια τη Νάσια Χαραλάμπους
Τελετή Έναρξης του Ζηνώνειου Ελεύθερου Πανεπιστημίου Λάρνακας με εισηγήτρια τη Νάσια Χαραλάμπους

Τελετή Έναρξης του Ζηνώνειου Ελεύθερου Πανεπιστημίου Λάρνακας με εισηγήτρια τη Νάσια Χαραλάμπους

 

 

Προσκαλείστε στην Τελετή Έναρξης του Ζηνώνειου Ελεύθερου Πανεπιστημίου με θέμα: «Ποιοτικός χρόνος με το παιδί μου. Πρακτικές εφαρμογές ενίσχυσης της επικοινωνίας και της αλληλεπίδρασης γονέων και παιδιών».
Εισηγήτρια: Νάσια Χαραλάμπους, Εκπαιδευτικός, Εκπαιδεύτρια Εκπαιδευτικών και Λειτουργός Πανεπιστημίου Κύπρου.
Συντονίστρια: Δόξα Κωμοδρόμου, Εκπρόσωπος Τύπου του Πανεπιστημίου Κύπρου, Επικεφαλής του Γραφείου Σχεδιασμού και Υλοποίησης Επίσημων Εκδηλώσεων Πρυτανείας.
Η τελετή έναρξης θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 8 Οκτωβρίου 2024, 7:00 μ.μ. στην Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών, Δημοτικό Πολιτιστικό Κέντρο «Αμμόχωστος» στην Λεωφόρο Αρχ. Κυπριανού 18, Λάρνακα.
Πληροφορίες: 24657745-24817737, 22894347/44
Ο Δήμος Λάρνακας, το Πανεπιστήμιο Κύπρου, η Προοδευτική Κίνηση Λάρνακας και η Στέγη Γραμ¬μάτων και Τεχνών, συνεχίζουν για 26η χρονιά τη διοργάνωση του Ζηνώνειου Ελεύθερου Πανεπι¬στημίου στη Λάρνακα, με τη στήριξη του Ραδιοφωνικού Ιδρύματος Κύπρου (ΡΙΚ) για 13ο συνεχόμενο έτος. Πρόκειται για σειρά εκλαϊκευμένων επιστημονικών διαλέξεων, οι οποίες είναι ανοικτές για το ευρύτερο κοινό.
Οι διαλέξεις προσφέρουν τη δυνατότητα δια βίου μάθησης, επιμόρφωσης και ενημέρωσης για επι¬στημονικά θέματα που αφορούν και κεντρίζουν το ενδιαφέρον της ευρύτερης κοινωνίας.
Ομιλητές/ριες είναι μέλη του Διδακτικού και Ερευνητικού Προσωπικού (ΔΕΠ) του Πανεπιστημίου Κύπρου, καθώς επίσης και καταρτισμένοι/ες ερευνητές/τριες και μελετητές/τριες από ερευνητικά κέ¬ντρα και οργανισμούς από την Κύπρο και διεθνώς.
Οι διαλέξεις πραγματοποιούνται στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών-Δημοτικό Πολιτιστικό Κέντρο «Αμμόχωστος», Λεωφόρος Αρχ. Κυπριανού 18, Λάρνακα, στις 7 μ.μ.
Μεταδίδονται μέσω του κανα¬λιού του ΡΙΚ στο YouTube στον σύνδεσμο https://bit.ly/3eaAvf2, ενώ στη συνέχεια είναι δυνατή η παρακολούθησή τους μέσω της ιστοσελίδας του ΡΙΚ στον σύνδεσμο http://cybc.com.cy/audio-on-demand/.
Η κάθε διάλεξη διαρκεί περίπου 45 λεπτά και ακολουθεί συζήτηση.
Κατά την Τελετή Λήξης κάθε έτους απονέμονται Πιστοποιητικά Παρακολούθησης σε όσα άτομα έχουν παρακολουθήσει ολόκληρη τη σειρά διαλέξεων με φυσική παρουσία.

Send this to a friend