Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΥΠΡΟΣ Επεισοδιακή καταδίωξη οδήγησε σε τροχαίο – Καρφώθηκε σε κιγκλίδωμα
Επεισοδιακή καταδίωξη οδήγησε σε τροχαίο – Καρφώθηκε σε κιγκλίδωμα

Επεισοδιακή καταδίωξη οδήγησε σε τροχαίο – Καρφώθηκε σε κιγκλίδωμα

 

 

Γύρω στις 11μ.μ. χθες, ενώ μέλη της ΜΜΑΔ βρίσκονταν σε μηχανοκίνητη περιπολία σε περιοχή της Λευκωσίας, αντιλήφθηκαν ένα όχημα στο οποίο επέβαιναν δύο πρόσωπα, να κινείται χωρίς πινακίδες εγγραφής.

Τα μέλη της Αστυνομίας έκαναν σήμα στον οδηγό να σταματήσει για έλεγχο, αλλά αυτός συνέχισε την πορεία του, μέχρι που το όχημα προσέκρουσε στο κιγκλίδωμα του δρόμου και ακινητοποιήθηκε.

Οι δύο επιβαίνοντες κατέβηκαν από το όχημα και τράπηκαν σε φυγή, ενώ στη συνέχεια έγινε κατορθωτή η σύλληψή τους. Πρόκειται για δύο άντρες ηλικίας 27 και 30 ετών. Σε έλεγχο που ακολουθήσε, εντοπίστηκε εντός του οχήματος, μία μοτοσικλέτα, καθώς και μία τσάντα που περιείχε ένα ψαλίδι κοπής και ένα ηλεκτρικό τρυπάνι.

 

Από εξετάσεις που έγιναν, διαπιστώθηκε ότι η μοτοσικλέτα, κλάπηκε λίγη ώρα νωρίτερα από τη Λευκωσία, ενώ ο 30χρονος, οδηγούσε το εν λόγω όχημα, χωρίς να καλύπτεται από ασφάλεια, χωρίς πιστοποιητικό καταλληλόλητας και άδεια κυκλοφορίας.

Οι δύο ύποπτοι συνελήφθησαν και τέθηκαν υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων. Ο Αστυνομικός Σταθμός Πέρα Χωρίου διερευνά την υπόθεση.

 

Send this to a friend