Home ΛΑΡΝΑΚΑ Πλούσιο Καλλιτεχνικό Πρόγραμμα στο διήμερο Φιλανθρωπικό Φεστιβάλ αγάπης ‘’Ο Άγιος Λάζαρος και ο μικρός του φίλος Σάββας΄΄
Πλούσιο Καλλιτεχνικό Πρόγραμμα στο διήμερο Φιλανθρωπικό Φεστιβάλ αγάπης ‘’Ο Άγιος Λάζαρος και ο μικρός του φίλος Σάββας΄΄

Πλούσιο Καλλιτεχνικό Πρόγραμμα στο διήμερο Φιλανθρωπικό Φεστιβάλ αγάπης ‘’Ο Άγιος Λάζαρος και ο μικρός του φίλος Σάββας΄΄

 

 

Το διήμερο Φιλανθρωπικό Φεστιβάλ ¨Ο Άγιος Λάζαρος και ο μικρός του φίλος Σάββας’’ πραγματοποιείται για 4η συνεχή χρονιά στο “Περιβόλι του Αγίου Λαζάρου” και αγκαλιάζεται από χιλιάδες συνανθρώπους μας οι οποίοι συμβάλλουν αποφασιστικά στην επίτευξη των σκοπών της.

Φέτος το διήμερο φιλανθρωπικό Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί στις 12 και 13 Οκτωβρίου στο Περιβόλι του Αγίου Λαζάρου στην Δρομολαξιά από τις 10:00 το πρωί μέχρι και τις 00:00 τα μεσάνυχτα.

Το φετινό Ολοήμερο Φιλανθρωπικό Φεστιβάλ προμηνύει ένα πολύ διασκεδαστικό και γεμάτο καλλιτεχνικό πρόγραμμα με διάσημους τραγουδιστές και παρουσιαστές.

 

Δείτε πιο κάτω αναλυτικά το καλλιτεχνικό πρόγραμμα:

Σαββάτο:

18:30 Τραγούδι στην νοηματική γλώσσα από Παγκύπρια Οργανώση Κώφων

18:40 Χορευτικό από Χορευτικό τμήμα Πολιτιστικού Όμιλου «Το Περιβόλι του Αγίου Λαζάρου»

18:50 Τραγούδι από Μιχάλη Χατζημιχαήλ «ΞΕΠΛΕΚΑ ΜΑΛΛΙΑ» (Στίχοι και μουσική:  Κατερίνας Σεργίου Κέκκου)

18:55 Τραγούδι από την χορωδία «Το Περιβόλι του Αγίου Λαζάρου»

19:30 ΧΑΙΡΕ ΚΥΠΡΟΣ «Εκδήλωση Μνήμης των 50 χρόνων Κατοχής της Κύπρου μας και των 60 χρόνων από τους βομβαρδισμούς στην Τυλληρία» με τον Μιχάλη Χατζήμιχαηλ.

21:00– Μουσικό πρόγραμμα από τον Γιώργο Βασιλείου και την ορχήστρα του.

Κυριακή:

18:20Τραγούδι στην νοηματική γλώσσα από Παγκύπρια Οργάνωση Κωφών Κύπρου.

18:30 Τραγούδι από την χορωδία «Το Περιβόλι του Αγίου Λαζάρου»

18:40 Τραγούδι από τον Δημήτρη Χριστοφόρου

18:50 Τραγούδι από τον Γιώργο Βασιλείου

19:00 – Μουσικό πρόγραμμα από τον Hovig

20:30 – Μουσικό πρόγραμμα από τον Χρίστο Δάντη, Νάσια Συράκου και το μουσικό τους σχήμα.

Ο σκοπός του φιλανθρωπικού Φεστιβάλ είναι η οικονομική ενίσχυση κοινωφελών Ιδρυμάτων που δραστηριοποιούνται κοινωνικά προσφέροντας υπηρεσίες φροντίδας, εκπαίδευσης και υγείας προς τον συνάνθρωπο. Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος όλα τα έσοδα θα διατεθούν για ενίσχυση του κέντρου ΑΜΕΑ Αγίου Λαζάρου και για παιδιά με καρκίνο.

Σας περιμένουμε για ένα διήμερο όλο γιορτή και χαρά!

Send this to a friend