Home ΕΞΟΔΟΣ Ιστορικό σουβλατζίδικο της Λάρνακας έκλεισε (προσωρινά) τις πόρτες του
Ιστορικό σουβλατζίδικο της Λάρνακας έκλεισε (προσωρινά) τις πόρτες του

Ιστορικό σουβλατζίδικο της Λάρνακας έκλεισε (προσωρινά) τις πόρτες του

 

 

Η Λάρνακα, πόλη που φημίζεται για την πλούσια γαστρονομική της κουλτούρα, αποχαιρετά ένα από τα πιο αγαπημένα σουβλατζίδικα της περιοχής. O λόγος για τα σουβλάκια Περούτσιος,  το ιστορικό αυτό κατάστημα, που εδώ και δεκαετίες παρέχει στους πελάτες του μερικά από τα καλύτερα σουβλάκια του νησιού, ανακοίνωσε ότι θα κλείσει προσωρινά για έξι μήνες προκειμένου να πραγματοποιήσει απαραίτητες ανακαινίσεις.

Οι ιδιοκτήτες του σουβλατζίδικου εκφράζουν τη βαθιά τους εκτίμηση προς όλους τους πελάτες που τους στήριξαν όλα αυτά τα χρόνια.

Το σουβλατζίδικο έχει τεράστια ιστορία και είναι μέρος της παιδικής ηλικίας για πολλούς Λαρνακείς. Έχει γίνει τόπος συνάντησης για οικογένειες, φίλους και τουρίστες που αναζητούν αυθεντική γεύση και ζεστή ατμόσφαιρα.

 

Η ανακαίνιση αναμένεται να ολοκληρωθεί μέχρι την Άνοιξη του 2025, όταν και το σουβλατζίδικο θα ξανανοίξει τις πόρτες του, έτοιμο να υποδεχτεί τους πελάτες με νέες γεύσεις και ανανεωμένη διάθεση. Μέχρι τότε, η παρέα των αγαπημένων σουβλακιών μας θα λείψει, αλλά η υπομονή θα ανταμειφθεί.

Δείτε πιο κάτω την σχετική ανακοίνωση:

Send this to a friend