Home ΛΑΡΝΑΚΑ Η ΣΚΑΛΙΩΤΙΣΣΑ Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα
Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα

Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα

 

 

Διάρρηξη και ληστεία χρυσοχοείου σημειώθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής στη Λάρνακα. Σύμφωνα με την αστυνομία το περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά τις 4:00 τα ξημερώματα, με τους δράστες να φεύγουν με κλοπιμαία χρυσαφικά αξίας περίπου 15 χιλιάδων ευρώ.

Οι δράστες φέρονται να εισήλθαν από τρύπα στο ταβάνι, η οποία προϋπήρχε από προηγούμενη απόπειρα διάρρηξης και είχε καλυφθεί πρόχειρα.  Οι έρευνες συνεχίζονται, με το ΤΑΕ Λάρνακας να διερευνά την υπόθεση.

 

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας εξέδωσε την Παρασκευή διάταγμα κράτησης για τρείς μέρες εναντίον γυναίκας ηλικίας 25 ετών για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση ληστείας, που φέρεται να διαπράχθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης στην επαρχία Λάρνακας, εναντίον άντρα ηλικίας 89 ετών.

 

Συγκεκριμένα λήφθηκε πληροφορία για διάπραξη ληστείας, με θύμα άντρα, ηλικίας 89 ετών, στην περιοχή Ορόκλινης. Στην περιοχή έσπευσαν για εξετάσεις μέλη της Αστυνομίας, τα οποία εντόπισαν τον 89χρονο, να είναι τραυματισμένος, εξωτερικά της κατοικίας του”.

Ο 89χρονος ανέφερε ότι «λίγο νωρίτερα, γνωστή του γυναίκα μετέβηκε στην κατοικία του και έκλεψε το πορτοφόλι του, το οποίο περιείχε χρηματικό ποσό. Ο ίδιος ακολούθησε την ύποπτη στο αυτοκίνητο της και προσπάθησε να την αποτρέψει, ωστόσο η ύποπτη τον παρέσυρε με το όχημα της, με το οποίο στη συνέχεια εγκατέλειψε το σημείο».

Ο 89χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου έτυχε ιατρικών εξετάσεων και αφού διαπιστώθηκε ότι έφερε τραύμα στο αριστερό ισχίο, κρατήθηκε για νοσηλεία.

Η γυναίκα εντοπίστηκε και ανακρινόμενη παρέδωσε μέρος των κλοπιμαίων χρημάτων καθώς επίσης ανευρέθηκε και το πορτοφόλι.

Η 25χρονη συνελήφθη οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας το οποίο εξέδωσε εναντίον της διάταγμα κράτησης για τρεις μέρες.

 

 

 

Send this to a friend