Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ Όσοι υποτιμούν τον Φοίνικα το πληρώνουν…
Όσοι υποτιμούν τον Φοίνικα το πληρώνουν…

Όσοι υποτιμούν τον Φοίνικα το πληρώνουν…

 

 

Πρώτη νίκη στο φετινό πρωτάθλημα για την Ανόρθωση η οποία κέρδισε 1-0 την αήττητη και αλάνθαστη μέχρι χθες Ομόνοια μέσα στο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Μία νίκη που ήρθε με την ψυχή και την θέληση των ποδοσφαιριστών, ενώ η «Κυρία» διαχειρίστηκε πολύ καλά και το πλεονέκτημα που είχε από το 32΄ όταν και αποβλήθηκε ο Στεπίνσκι.

Η Ανόρθωση απέδειξε για μία ακόμη φορά κάτι που κάποιοι έχουν ξεχάσει. Κάτι που ποτέ δεν θα σβήσει σε όποια αγωνιστική ή οικονομική κατάσταση είναι ο σύλλογος. Η φανέλα της Ανόρθωσης είναι βαριά κι ασήκωτη και όσοι δεν τον αντιλαμβάνονται το πληρώνουν.

Η «Κυρία» απέδειξε για μία ακόμη φορά ότι η δική της φανέλα είναι τεράστια, όπως τεράστια είναι και η ιστορία της. Έχει αποδείξει χιλιάδες φορές ότι στα δύσκολα καταφέρνει και ορθώνει ανάστημα και ξεπερνά τις δυσκολίες. Είτε αυτές είναι αγωνιστικές, είτε διοικητικές, είτε οικονομικές.

 

Ευχή όλων στο στρατόπεδο της ομάδας είναι η νίκη επί της Ομόνοιας να φέρει αλλαγή αέρα και στα διοικητικά-οικονομικά. Ας είναι η ακτίδα φωτός που έδωσε αγωνιστικά η ομάδα με την Ομόνοια η αιτία να έρθουν καλύτερες μέρες…

 

Send this to a friend