Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ Μιχαηλούδης: “Σε 15 μέρες θα έχουμε διοίκηση, στάλθηκε πρόταση στον Κριχόβιακ”
Μιχαηλούδης: “Σε 15 μέρες θα έχουμε διοίκηση, στάλθηκε πρόταση στον Κριχόβιακ”

Μιχαηλούδης: “Σε 15 μέρες θα έχουμε διοίκηση, στάλθηκε πρόταση στον Κριχόβιακ”

 

 

Ο επικεφαλής του γραφείου τύπου της Ανόρθωσης, Χριστόφορος Μιχαηλούδης, μίλησε για όλα όσα αφορούν την ομάδα της Αμμοχώστου.

Αναλυτικά:

Για τη γενική συνέλευση: «Είχαμε αρκετό κόσμο. Ήταν κρίσιμη και σημαντική. Η αίθουσα ήταν μικρή για να χωρέσει όσους ήρθαν. Το παρών συμβούλιο με τον Χρίστο Χατζηστεφάνου στην προεδρία παραμένει για 15 ακόμα μέρες. Παίρνει παράταση η αγωνία ανάμεσα στους φιλάθλους μας και για το τι μέλλει γενέσθαι με την Ανόρθωση. Στις επόμενες 15 μέρες θα γίνουν διάφορες επαφές με άτομα που θέλουν να αναλάβουν το σωματείο. Υπήρχε πρόταση από τους οργανωμένους για μία διοικούσα επιτροπή που να είχε την ευθύνη να βρει διοίκηση. Όμως, μετά από πολλές συζητήσεις, το πιο λογικό και πιο σωστό ήταν να παραμείνει το νυν συμβούλιου για καλύτερη προεργασία. Ανταλλάχθηκαν πολλές απόψεις και λύθηκαν πολλές απορίες και κάποια πράγματα μπήκαν στη θέση τους. Το μήνυμα που δόθηκε είναι πως πρέπει να παραμείνουμε ενωμένοι. Σε 15 τουλάχιστον, αναμένουμε να βγει άσπρος καπνός».

 

Γιατί είναι σίγουρος πως σε 15 μέρες θα υπάρξει λύση: «Κάποια άτομα το σκέφτονται ήδη, τους προσεγγίσαμε. Είμαι σίγουρος πως θα βρεθεί λύση σε 15 μέρες. Υπήρχαν πολλές απόψεις και έχουμε άτομα που θέλουν να αναλάβουν την ομάδα. Το πιο σοβαρό θέμα το οποίο έθιξαν όλοι είναι το οικονομικό. Σε 15 μέρες θα μπει ένα τέλος στο διοικητικό αδιέξοδο της Ανόρθωσης».

Αν θα γίνει οικονομικός έλεγχος: «Θα υπάρξει οικονομικός έλεγχος από ανεξάρτητο ελεγκτικό οίκο. Το είπαν όλοι χθες, το πρότειναν και οι οργανωμένοι. Θέλουμε να υπάρχει διαφάνεια για να ξέρει ο κάθε ένας στην Ανόρθωση τις πραγματικές οικονομικές και ομόφωνα χθες το δέχθηκαν».

Πώς θα ενισχυθεί οικονομικά η Ανόρθωση: «Έγιναν κάποιες κινήσεις. Υπάρχει ένας λαχνός για μοτοσυκλέτα θα υπάρξει και λαχνός για αυτοκίνητο που μας δόθηκε δωρεάν. Είμαστε κοντά στην ανανέωσή μας με την Cablenet από το 2027 μέχρι το 2032 με πολύ καλύτερους οικονομικούς όρους που είναι μία μεγάλη οικονομική ένεση για την ομάδα. Δεν έχουμε πάρει τα λεφτά για τα τηλεοπτικά της φετινής περιόδου».

Για τον Μαρίνο Μήτρου: «Πέρασε τα τελευταία 10 χρόνια όλες τις καλές και κακές στιγμές της Ανόρθωσης. Ακούστηκαν πολλά και μίλησε για θέματα οικονομικά που τα μέλη δεν γνώριζαν. Έκανε μία οικονομική ανάλυση της Ανόρθωσης, ενώ μίλησε και για το θέμα επενδυτών που είναι άμεσα εμπλεκόμενος. Το θέμα άγγιζε και την οικογένειά του κι όχι μόνο τον ίδιο και ήθελε να πει κάποια πράγματα. Ναι μεν έχει παραιτηθεί, αλλά είναι ακόμη εκεί. Νομίζω πως δεν θα νιώθει καλά και ο ίδιος να φύγει και να αφήσει πίσω του εκκρεμότητες».

Για τον Κριχόβιακ και τα αγωνιστικά νέα: «Υπάρχουν συζητήσεις με τον Κριχόβιακ και του στάλθηκε πρόταση. Είναι δύσκολη η περίπτωσή του όμως. Στα αγωνιστικά επιστρέφει ο Παρούτης, εκτός ο Τεϊσέιρα και ο Σπόλιαριτς».

Send this to a friend