Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ Λάρνακα: 89χρονος είχε φίλη 25χρονη, η οποία όμως τον έκλεψε και τον κτύπησε…
Λάρνακα: 89χρονος είχε φίλη 25χρονη, η οποία όμως τον έκλεψε και τον κτύπησε…

Λάρνακα: 89χρονος είχε φίλη 25χρονη, η οποία όμως τον έκλεψε και τον κτύπησε…

 

 

ΓΡΑΦΕΙ ο ΒΑΣΟΣ ΒΑΣΟΥ

Γνωστή και φίλη του 89χρονου φέρεται να ήταν η 25χρονη, ελληνικής καταγωγής, η οποία συνελήφθη, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με υπόθεση ληστείας και πρόκλησης πραγματικής σωματικής βλάβης σε βάρος του Ελληνοκύπριου ηλικιωμένου.

Τα υπό διερεύνηση αδικήματα διαπράχθηκαν νωρίς το απόγευμα της Πέμπτης στην Ορόκλινη, όπου διαμένει ο παραπονούμενος.

 

Συγκεκριμένα, γύρω στις 2.30μ.μ. η Αστυνομία έλαβε πληροφορία για διάπραξη ληστείας με θύμα 89χρονο άνδρα. Στην περιοχή έσπευσαν για εξετάσεις μέλη της Αστυνομίας, τα οποία εντόπισαν τον ηλικιωμένο τραυματισμένο έξω από την κατοικία του.

Σύμφωνα με τον παραπονούμενο, λίγη ώρα νωρίτερα η νεαρή φίλη του είχε μεταβεί στο σπίτι του κι έκλεψε το πορτοφόλι του, το οποίο περιείχε ένα ποσό γύρω στα 700 ευρώ.

Ο 89χρονος ακολούθησε την κοπέλα κι εξήλθε εκτός της οικίας σε μια προσπάθεια να την αντικόψει. Αυτή, όμως, εισήλθε εντός του αυτοκινήτου της και τον παρέσυρε, με αποτέλεσμα ο ηλικιωμένος να σωριαστεί στο έδαφος σοβαρά τραυματισμένος. Ακολούθως αναχώρησε από την περιοχή αφήνοντας τον 89χρονο αβοήθητο.

Ο παραπονούμενος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου διαπιστώθηκε ότι έφερε κατάγματα στα πόδια και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση. Η κατάσταση της υγείας του είναι εκτός κινδύνου. Έπειτα από εξετάσεις που διενεργήθηκαν, η Αστυνομία εξακρίβωσε τα στοιχεία του αυτοκινήτου με το οποίο διέφυγε η 25χρονη.

Το όχημα βρέθηκε σταθμευμένο έξω από την οικία της ύποπτης, η οποία εντοπίστηκε και ανακρινόμενη παρέδωσε στους αστυνομικούς μέρος των κλοπιμαίων χρημάτων. Με τη συγκατάθεση της ερευνήθηκε το αυτοκίνητο της, εντός του οποίου βρέθηκε το πορτοφόλι του 89χρονου.

Η συλληφθείσα οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας κι εναντίον της εκδόθηκε διάταγμα τριήμερης κράτησης.

Send this to a friend