Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ Στο Διεθνές Φεστιβάλ Πατάτας η Ξυλοφάγου διασκεδάζει με Γλυκερία Μελίνα Κανά και Δημήτρη Μεσημέρι
Στο Διεθνές Φεστιβάλ Πατάτας η Ξυλοφάγου διασκεδάζει με Γλυκερία Μελίνα Κανά και Δημήτρη Μεσημέρι

Στο Διεθνές Φεστιβάλ Πατάτας η Ξυλοφάγου διασκεδάζει με Γλυκερία Μελίνα Κανά και Δημήτρη Μεσημέρι

 

 

Για άλλη μία χρονιά η κοινότητα της Ξυλοφάγου διοργανώνει το Διεθνές Φεστιβάλ Πατάτας, που περιλαμβάνει ανάμεσα σ’ άλλα μεγάλη έκθεση γεωργικών μηχανημάτων αλλά και ένα πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα.

Η Ξυλοφάγου, ανήκει στην επαρχία Λάρνακας και στις κοινότητες των Κοκκινοχωρίων που φημίζεται ιδιαίτερα για της εξαιρετικής ποιόητητας πατάτες που καλλιεργούνται στα χωράφια της με το ιδιαίτερο κόκκινο χώμα που δίνει και την γεύση στις πατάτες.

Το Διεθνές Φεστιβάλ Πατάτας επανέρχεται φέτος έπειτα από την περσινή ιδιαίτερα επιτυχημένη διοργάνωση που συγκέντρωσε χιλιάδες επισκέπτες και θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου στους χώρους του παλιού συσκεαστηρίου πατατών της κοινότητας.

 

Φέτος, η Ξυλοφάγου έχει προσκαλέσει δύο πολύ σημαντικές ελληνίδες τραγουδίστριες, την σπουδαία Γλυκερία αλλά και την μοναδική Μελίνα Κανά. Μαζί τους θα τραγουδήσει στη σκηνή του φεστιβάλ και ο νέο, Κύπριος ερμηνευτής Δημήτρης Μεσημέρης με την σπουδαία φωνή και τα τραγούδια του.

Send this to a friend